Από Στέλλα Μούτσιου

Τα πράγματα είναι τραγελαφικά στην βίλα της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος, αφού η συγκατοίκηση των δύο οικογενειών δεν προχωρά πολύ ομαλά. Ωστόσο, οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών θα προκαλέσουν τρελό γέλιο και αυτό είναι και το στοιχείο που έχει κερδίσει το κοινό, εκτοπίζοντας μέχρι και τον Σασμό.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (28/9) στο Ποιος Παπαδόπουλος

Επεισόδιο 3

Η συμβίωση στην βίλα έχει για όλους κωμικοτραγικές συνέπειες. Ο Γιάννης, η Περιστέρα και ο Θανάσης προσπαθούν να συντονιστούν και να απολαύσουν τις ανέσεις της χλιδάτης ζωής, ενώ ο Αρίστος και η Μελίνα προσπαθούν να αντέξουν την χοντροκομμένη συμπεριφορά των φιλοξενούμενών τους.

Ο Αλέξανδρος βρίσκει τρόπο να πάρει την εκδίκησή του από τον Θάνο, γιατί έδωσαν σε αυτόν το ακριβό laptop, αλλά κι ο Θάνος δεν θα το αφήσει να πέσει κάτω. Και μέσα σε όλα αυτά, η Μελίνα και η Περιστέρα αποφασίζουν να πάνε για ψώνια με τους γιους τους για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ ο Γιάννης και ο Θανάσης μένουν σπίτι καταστρέφοντας την πολύτιμη κάβα και αδειάζοντας την πισίνα, κάνοντας τον Αρίστο όλο και πιο έξαλλο.

Πως τα πηγαίνει σε νούμερα η σειρά

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (21/9) και την Πέμπτη (22/9) επέστρεψε με ένα ακόμα ξεκαρδιστικό επεισόδιο και με εξελίξεις που ξετρέλαναν το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter).

Η επιτυχία που είχε το πρώτο επεισόδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο μιας και η σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» όχι μόνο στάθηκε στα πόδια της στην τηλεθέαση απέναντι σε πολύ δυνατές σειρές όπως ο Σασμός και η Γη της Ελιάς, αλλά κατάφερε να σημειώσει και άνοδο.

Κάπως έτσι, σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 14,6% (12,6 - 16,1 - 11,1 - 18,5) και τα νούμερα δείχνουν πως η νέα κωμική σειρά του καναλιού θα κατακτήσει με άνεση μια θέση ανάμεσα στις αγαπημένες σειρές της prime time ζώνης.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 14,6
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 14,2
  • ΑΝΤ1: Σμύρνη μου αγαπημένη 15,8
  • OPEN: Dodgeball: Μία ιστορία για γκαντέμηδες 2,3
  • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 20,6
  • ALPHA: Σασμός 27,2
  • STAR: Tomb Raider 6,1
  • MEGA: Γη της Ελιάς 17,0
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 3,7

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λίγοι το γνωρίζουν: Η καταγωγή της πρωταγωνίστρια του Ποιος Παπαδόπουλος, Μαριάννας Τουμασάτου

Ειρήνη Τσέλλου: Μία άλλη στο Instagram η «Εριέττα» του Ποιος Παπαδόπουλος - Οι φωτογραφίες από βραδινές εξόδους