Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (28/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Η Αθηνά παραμένει στη φυλακή ενώ η δίκη της βρίσκεται σε εξέλιξη και η Μαργαρίτα την επισκέπτεται προκειμένου να της δώσει λίγο κουράγιο.

Η αλήθεια είναι πως η Αθηνά (που σε κάθε της σκηνή ξεσηκώνει τους φανς της στο Twitter) βιώνει πολύ δύσκολες ώρες στη φυλακή με τις συγκρατούμενές της, ωστόσο δεν μπορεί να το αποκαλύψει στην ξαδέρφη της για να μην την ανησυχήσει. Μαζεύει λοιπόν όλο το κουράγιο της και προσποιείται πως μπορεί να ελέγξει την κατάσταση.

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

«Κοίταξέ με, έχεις κάποιο πρόβλημα με τις άλλες κρατούμενες; Έχω ακούσει ότι στις φυλακές γίνονται διάφορα», λέει η Μαργαρίτα στην Αθηνά χωρίς να μπορεί να κρύψει την ανησυχία της για τις συνθήκες που βιώνει η ξαδέρφη της μέσα στο κελί. «Όχι κάτι που να μην μπορώ να το ελέγξω. Η μάνα μου τι κάνει;», της απαντάει η Αθηνά, εμφανώς εξουθενωμένη.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να γεμίσει κουράγιο την Αθηνά και έτσι της λέει για τη μητέρα της: «Όπως τα ξέρεις, από εμένα και εσένα πιο δυνατή», ωστόσο εκείνη επιμένει: «Ήταν, αυτή η ιστορία την έχει τσακίσει».

«Έχει μυαλό ξυράφι, χάρη σε αυτή βρήκαμε το όπλο του Ιπποκράτη! Σκέφτηκε ότι ο Ιάκωβος θα το έχει κρύψει στο ελαιοτριβείο του. Θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν αυτό το όπλο του φόνου», της ξεκαθαρίζει η Μαργαρίτα και τη γεμίζει ελπίδες για τη συνέχεια της δίκης.

To δράμα της Αθηνάς όμως, δεν τελειώνει εκεί

Τα πράγματα θα πάρουν μία ακόμη πιο τραγική τροπή για την πρωταγωνίστρια, καθώς πέρα από το γεγονός πως όλο το χωριό της γυρνάει την πλάτη, θα χάσει από τη ζωή της και ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο με το οποίο είχε έρθει κοντά.

Ο Ιάκωβος, λοιπόν, έφυγε άρον άρον από τη Μάνη για την Ισπανία λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής όσο συνεχίζονται τα δραματικά σκηνικά στο χωριό, με αποτέλεσμα να απορεί μέχρι και η πρόεδρος του δικαστηρίου όπου διεξάγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη, διότι δεν εκλήθη ως μάρτυρας και ο Ιάκωβος για να υπερασπιστεί την Αθηνά.

Γη της Ελιάς

Δυστυχώς, στα επόμενα επεισόδια θα ανακοινωθεί πως ο Ιάκωβος πέθανε αφού βρίσκονταν σε κώμα για αρκετό διάστημα και η καλή του θα ενημερωθεί μέσα από την φυλακή για το γεγονός, ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί οι... - Σούπερ αποκλειστικό!

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Σβήνει το χαμόγελο από τα χείλη τους - Τραγικές ώρες για Φίλιππο και Βασιλική