Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το χθεσινοβραδινό (26/9) επεισόδιο της Γης της Ελιάς ήταν γεμάτο με καταιγιστικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Το βασικό θέμα της σειράς αυτή την περίοδο είναι η δίκη της Αθηνάς για τον φόνο του Δημήτρη και οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Την ίδια στιγμή όμως, παρακολουθούμε την εξέλιξη ενός νέου έρωτα, ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Αλέξης. Ο Αλέξης ήδη από την περσινή σεζόν πολιορκεί τη Μυρτάλη και προσπαθεί να την κάνει δικιά του. Η εμμονή του αυτή τον οδήγησε σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια, έφτασε να την απαγάγει και στη συνέχεια να νοσηλευτεί σε ίδρυμα, ενώ δε δίστασε να σκοτώσει μέχρι και τον ίδιο του τον αδερφό επειδή είχε σχέση μαζί της.

Η Μυρτάλη παραμέρισε τα πάντα και παραδόθηκε στον έρωτά του. Στο τελευταίο επεισόδιο της περσινής σεζόν, αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί στον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής και στο χθεσινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, συνευρέθηκαν για πρώτη φορά ερωτικά μέσα στην πισίνα του σπιτιού της Μυρτάλης.

Και μπορεί σύντομα να τους πιάσει στα πράσα ο Χρήστος (δείτε εδώ τι θα συμβεί), ωστόσο η πολυαναμενόμενη αυτή ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Αλέξη και τη Μυρτάλη, «έριξε» το Twitter, και τα σχόλια έρχονταν σε μορφή χιονοστιβάδας.

Τα σχόλια του Twitter για τη σκηνή στην πισίνα στη Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε σήμερα (27/9) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 9

Τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα. Το δίλημμα μεγαλώνει κι εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει. Η Εύα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα, αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή. Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος προς τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στον Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Η σχέση του Στάθη με την Εύα περνάει κρίση.

Έτσι, σε μία αυθόρμητη στιγμή εκείνος πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει. Η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα ο οποίος καταθέτει στη δίκη δυσκολεύοντας πάρα πολύ τη θέση της Αθηνάς. Ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με τη Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου κι εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθηνά πριν από τη δολοφονία του Δημήτρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στη Γη της Ελιάς - Πέφτει σε κώμα και πεθαίνει ο...

Γη της Ελιάς: Θρίλερ στη Μάνη - Απαγάγουν το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής