Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί το βράδυ της Κυριακής (25/9) να παρακολουθήσαμε ένα έκτακτο επεισόδιο Σασμού στον ALPHA (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού), ωστόσο απόψε (26/9), η αγαπημένη σειρά αναμένεται να βρεθεί εκτός του τηλεοπτικού αέρα.

Τι συμβαίνει με τον Σασμό

Μία έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού, έκανε τη σειρά να βρεθεί εκτός αέρα, όχι μόνο για μία αλλά για δύο ημέρες και ο ALPHA έκανε γνωστά τα νέα με μία ανακοίνωση.

«Απόλυτος και μοναδικός νικητής υπήρξε ο «Σασμός» την πρώτη εβδομάδα προβολής του! Η αγαπημένη σειρά του Alpha επέστρεψε στους δέκτες μας δυναμικά, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της τηλεθέασης, κερδίζοντας την πρωτιά σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες κοινού την εβδομάδα 19/9/2022 έως και 22/09/2022.

Συγκεκριμένα με ποσοστό 31,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 31% στο σύνολο κοινού κατά μέσο όρο και 2.168.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό, ο «Σασμός» αποδείχθηκε κυρίαρχος στους πίνακες τηλεθέασης. Ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός, σίγουρα απρόβλεπτος και με ορμή, υπόσχεται έναν δεύτερο κύκλο συναρπαστικό, με ανατροπές, καταιγιστικές αποκαλύψεις, συγκλονιστικές εξελίξεις. Αυτή είναι μόνο η αρχή!

Σασμός αλλαγή προγράμματος

*Αύριο Δευτέρα 26 και μεθαύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου δεν προβάλλονται επεισόδια του «Σασμού», διότι υπάρχει η απευθείας μετάδοση των αγώνων του UEFA Nations League. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 26/09 θα μεταδοθεί ο αγώνας Αγγλίας – Γερμανίας στις 21:45 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί ο αγώνας Ελλάδας – Β.Ιρλανδίας στις 21:45.

*Την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου τα επεισόδια του «Σασμού» προβάλλονται, κανονικά στην ώρα τους, στις 21:00», αναφέρει η ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 06

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Ειρήνη τους λόγους που έφυγε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς η ομολογία της Καλλιόπης διαδίδεται στο χωριό από στόμα σε στόμα, η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Αργυρώς. Επιπλέον, αν και ο Μαθιός ευτύχησε να βγει από τη φυλακή από τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, φέρει ένα απαρηγόρητο βάρος που κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό ότι ο Παύλος ζει. Αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές για όλους τους Βρουλάκηδες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ποιος είδε την Αργυρώ και δεν την φοβήθηκε! Πανικός στο Twitter με τις απειλές της για τον Μαθιό

Σασμός: Ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο του Άγγελου! Έρχεται η αποκάλυψη του Παύλου Βρουλάκη