Από Πέννυ Μαστοράκου

Η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη, όπως και τα βασανιστήρια που περνά στην φυλακή, και όσο συνεχίζονται οι καταθέσεις στην δίκη της, τόσο πιο κρίσιμα είναι όσα ακούγονται καθώς από αυτά θα κριθεί αν θα βγει έξω. Ο λόγος για την Αθηνά στην Γη της Ελιάς, η οποία ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, και κάθε λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 25/9 θα δούμε την δίκη της, και την συνέχεια των καταθέσεων με αυτή της οικιακής βοηθού του σπιτιού της, η οποία ίσως ρίξει περισσότερο λάδι στην φωτιά, και ίσως δώσει την χαριστική βολή για να καταδικαστεί η κυρά της.

Χαμός στην Γη της Ελιάς απόψε 25/9

Όπως θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο, η ίδια καταθέτει στο δικαστήριο, ακούγοντας ξεκάθαρα απόσπασμα από την απολογία της που αναφέρει ότι: «Την άκουσα να λέει στο τηλέφωνο μου έχεις φάει τη ζωή, Πρόσεξε καλά γιατί θα δεις και το άλλο μου πρόσωπο!».

Δεν ξέρουμε ωστόσο τι αναφέρει στην συνέχεια, αλλά αυτά τα λόγια δεν δείχνουν μία πρόθεση να αθωώσει, αλλά να χειροτερέψει την κατάσταση με τα όσα αποκαλύπτει.

 Γη της Ελιάς

Ένας απρόσμενος σύμμαχος στο πλευρό της στην φυλακή

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, και τα γεγονότα τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα όπως και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη! Ο λόγος για την καθημερινή σειρά Γη της Ελιάς, η οποία για ακόμη μία χρονιά θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Μάνη (Απίστευτο spoiler - Επιστρέφει ο πατέρας της Αγγελικής).

Στις πιο δύσκολες στιγμές της, καθώς είναι πολλές και τις περνά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, η Αθηνά, η οποία είναι βασική ύποπτη για την δολοφονία του Δημήτρη, βρίσκει έναν σύμμαχο, ένας προστάτη για την ακρίβεια, τον οποίο δεν περιμέναμε ότι θα ακούσουμε.

Το πιο σκοτεινό άτομο, με τις πιο βρώμικες δουλειές, ο Δημοσθένης, μετά την απόπειρα δολοφονίας της στην φυλακή, πνιγμένος από τύψεις για τα όσα περνάει, μιλάει με άτομα του υποκόσμου που μπορούν να την βοηθήσουν μέσα στη φυλακή, και έτσι χωρίς ίδια να γνωρίζει το παραμικρό, έχει μία ασπίδα προστασίας όσο βρίσκεται φυλακισμένη.

Η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο τρόπος που κοιτάζονται...» - Ο έρωτας του Φίλιππου με την Βασιλική έχει μαγέψει τους χρήστες του twitter

Γη της ελιάς: Ο εφιάλτης ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της Αθηνάς - Η δραματική εξέλιξη στη δίκη της