Από Ελένη Μήτση

Καταιγιστικές εξελίξεις βλέπουμε στα νέα επεισόδια του ''Σασμού'' με τις σκηνές, που κόβουν την ανάσα να προβάλλονται η μία μετά την άλλη. Πιο αναλυτικά, στο επεισόδιο της Πέμπτης 22/9 είδαμε μια αναδρομή από φρικτό γεγονός, που συνέβη στο Α' κύκλο...

Αυτό δεν είναι άλλο από τον τραγικό φόνο του Άγγελου, καθώς μέχρι σήμερα είχε κυκλοφορήσει μόνο το πλάνο με εκείνον σε μια λίμνη αίματος.

H συγκλονιστική σκηνή που η Καλλιόπη δολοφονεί τον Άγγελο

Η καπετάνισσα λοιπόν, φόνισσα του γιατρού είχε εισβάλλει στο σπίτι του, μαχαιρώνοντας τον χωρίς κανέναν δισταγμό. Η ραδιούργα μάνα μπορεί με την κίνηση της αυτή να νομίζει, πως ξεμπέρδεψε μαζί του, όμως εκείνος της την φυλάει και από τον άλλον κόσμο...

Αποκλειστική είδηση για το πρόσωπο που χαροπαλεύει στην Άνω Ποροιά

Στον Σασμό, ο Αστέρης ζει τον απόλυτο εφιάλτη. Η μάνα του είναι στη φυλακή για φόνο και μάλιστα για φόνο Βρουλάκη, ενώ η αγάπη του για την Αργυρώ και ο πόνος στην καρδιά του γι’ αυτή δεν λέει να σβήσει. Την ίδια στιγμή όλα αυτά τον τσακίζουν και μαζί με την εύθραυστη υγεία του, λόγω του νεφρού του, τον φτάνουν στο σημείο να καταρρεύσει.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η υγεία του Αστέρη πάει από το κακό στο χειρότερο και μάλιστα οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν την ώρα που οδηγεί και βλέπει τυχαία την Αργυρώ. Εκείνη τον αντιμετωπίζει πολύ σκληρά. Ο Αστέρης ίσα που μπορεί να σταθεί στα πόδια του, πονάει αφόρητα, ζαλίζεται και προσπαθεί να πει στην Αργυρώ ότι δεν φταίει ο ίδιος για όσα έχουν συμβεί, ότι συνεχίζει να την αγαπάει και αυτό ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, αλλά η Αργυρώ είναι έξαλλη μαζί του και με όλους τους Σταματάκηδες (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 22/9 επεισόδιο).

Η εκρηκτική αυτή συνάντηση με την Αργυρώ, θα γίνει η αιτία για να επιδεινωθεί την κατάσταση της υγείας του. Με πόνους και με μεγάλη εξασθένηση επιστρέφει στο σπίτι του όπου σχεδόν πέφτει λιπόθυμος. Την ίδια στιγμή το νέο ότι η Καλλιόπη ομολόγησε τον φόνο του Άγγελου, φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό. Φυσικά το μαθαίνει και η Αργυρώ η οποία γίνεται έξαλλη:

«Πόσο ακόμα θα μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Μέχρι να μας σκοτώσουν όλους; Αλήθεια σου λέω, από μένα θα το βρουν οι Σταματάκηδες», φωνάζει, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της: «Τι λες Αργυρώ; Ίδιοι θα γίνουμε μ’ αυτούς; Για ηρέμησε λέω εγώ. Η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της, το ίδιο και η δικαιοσύνη», της ξεκαθαρίζει. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου.

Σασμός Αστέρης

Την ίδια ώρα η Στέλλα βρίσκει τον Αστέρη πεσμένο σε κακή κατάσταση και τον μεταφέρει μισοπεθαμένο στο νοσοκομείο. Αμέσως αναλαμβάνουν οι γιατροί και η κοπέλα παθαίνει σοκ όταν την ενημερώνουν: «Δυστυχώς, επειδή έχει ένα νεφρό, τα πράγματα είναι δύσκολα διότι αρχίζει να μη λειτουργεί καλά», της λένε.

Εκεί η Στέλλα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με το μυστικό του Αστέρη και είναι συντετριμμένη. Αμέσως μιλάει με τη Βασιλική χωρίς να της αποκαλύψει αυτό που υποψιάζεται και προσπαθεί έμμεσα να μάθει λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ: «Βασιλική, αν θυμάμαι καλά, η Αργυρώ στα νεφρά δεν είχε κάνει την επέμβαση;», τη ρωτάει, γιατί είναι σίγουρη ότι η εγχείρηση της Αργυρώς σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Στο μεταξύ ο Αστέρης συνέρχεται αλλά δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό: «Εμένα να με ξεχάσετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω οτιδήποτε για να βοηθήσω τη μάνα μας, μετά από αυτό που έκανε. Ό,τι κάνεις, να το κάνεις μόνος σου», του ξεκαθαρίζει. Λίγο αργότερα ο Αστέρης σε κακή ψυχολογική κατάσταση λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ:

«Την αγαπάω και δεν μπορώ ούτε να την πλησιάσω. Δεν θα την έχω ποτέ, Βασιλική», της ομολογεί κλαίγοντας. Στο μεταξύ η Στέλλα δεν μπορεί να ησυχάσει και μιλάει με τον Μαθιό: «Στο νοσοκομείο έμαθα ότι ο Αστέρης έχει ένα νεφρό, πες μου ότι είναι αυτό που φαντάζομαι», του λέει και ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη. Την ίδια στιγμή όμως ο Αστέρης, οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του, φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο (23/9) μόνο με 1,5 €!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Γύρισε για εκδίκηση - Το σκηνικό στην κηδεία του Άγγελου που εξαγριώνει τον Παυλή

«Σιγά μην κάτσω να δω τα μοιρολόγια του Σασμού» - Το twitter βγάζει μπροστά το ''Ποιος Παπαδόπουλος'' με διαφορά