Από Πέννυ Μαστοράκου

Αναταραχές προβλέπονται στην οικογένεια των Βρεττάκων πολύ σύντομα, και πιο συγκεκριμένα απόψε, το βράδυ της Πέμπτης 22/9 στην Γη της Ελιάς, σε ένα επεισόδιο που θα συγκλονίσει! Ο κίνδυνος πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά τους ήρωες στην καθόλου ήσυχη Αρεόπολη (δείτε εδώ τι θα αντικρίσει έντρομη η Εύα) , την ώρα που η δίκη της Αθηνάς έχει διχάσει την Ιουλία και τον αστυνόμο, ο γάμος τους περνά μεγαλύτερη κρίση όταν βγαίνει με τον Στάθη!

Η Ιουλία ζητά διαζύγιο από τον Κουράκο στη Γη της Ελιάς

Το κερασάκι στην τούρτα για να λήξει μία ώρα νωρίτερα ο γάμος τους, στάθηκε το γεγονός της δίκης της Αθηνάς, την οποία η Ιουλία στηρίζει απροκάλυπτα, κάνοντας εμφανές στον αστυνόμο Κουράκο πως δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Έτσι οι δυο τους έρχονται σε μεγάλη ρήξη, κάτι που ευνοεί την επάνοδο του Στάθη!

Οι δυο τους πάνε για καφέ, και συζητάνε για τις ζωές τους, τους νέους τους συντρόφους, ενώ αναπολούν το παρελθόν και σκέφτονται τα λάθη τους. Αυτή η κουβέντα θα τους οδηγήσει σε κάποιες αποφάσεις που θα ταράξουν για ακόμη μία φορά τις οικογένειές τους, ειδικότερα από την στιγμή που ζητά από τον αστυνόμο και επίσημα διαζύγιο, ώστε να ζήσει με τον Στάθη!

Το δαχτυλίδι στο αρρωστημένο βίντεο που είδε ο Λυκούργος ανήκει στον...

Τα γεγονότα τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς, και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα! Στη σειρά, κυριαρχεί τρόμος σε όλη την Μάνη, καθώς έχουν αρχίσει όλο και περισσότερα άτομα να μαθαίνουν, ο καθένας από την δική του πλευρά, για το επικίνδυνο κύκλωμα που δρα στην περιοχή, την ώρα που η Αθηνά διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο στην φυλακή.

Σε αναμμένα κάρβουνα λοιπόν, κάθεται και ο Λυκούργος, καθώς είδε βίντεο με τις πράξεις αυτού του κυκλώματος στο οποίο διακρίνεται ξεκάθαρα ο δράστης να φορά το δαχτυλίδι που φορούν τα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου και δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο, αλλά και ο αστυνόμος ο οποίος προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι αυτό, και να ανακαλύψει τι συμβαίνει!

Τα σενάρια για αυτό το δαχτυλίδι είναι δύο, και τα δύο ωστόσο εξίσου πιθανά! Ένα σκεπτικό, είναι πως το δαχτυλίδι είναι ένα κόλπο του Δημοσθένη, γνωστού ανθρώπου της νύχτας με βρώμικες δουλειές, για να καταστρέψει την οικογένεια των Βρεττάκων και να την κατεβάσει από το βάθρο της ώστε να κερδίσει τις πολυπόθητες εκλογές.

Γη της Ελιάς - απόλυτη ανατροπή!

Ένα άλλο όμως σενάριο, είναι ότι το δαχτυλίδι αυτό ανήκει στον γιο του Ιάκωβου, o οποίος έχει πεθάνει χωρίς να γνωρίζει κανείς πως και γιατί! Από την προηγούμενη σεζόν αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ζει, και πως κρύβεται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, από την οικογένειά του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κούκλος με πράσινα μάτια και καστανόξανθα μαλλιά - Ο βιολογικός πατέρας της Αντιγόνης ''εισβάλλει'' στη Γη της ελιάς

Γη της ελιάς: «Κλαίει η προεδρίνα μας, τρεχάτε» - ''Λύγισε'' το twitter με την σκηνή της Αθηνάς μέσα από το κελί