Από Ελένη Μήτση

Η σειρά του Star ''Τρία μίλια'' έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα με καθημερινά επεισόδια, τα οποία θα συνεχίζονται να προβάλλονται καθ' όλης τη σεζόν. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και μάλιστα την Παρασκευή 16/9 αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί με τον Ευθύμη, που εντόπισε έναν κοριό στο σπίτι της...

Οι εξελίξεις της σειράς ''Τρία Μίλια'' την Παρασκευή 16/9

Ο Κυριάκος τηλεφωνεί στην Κλειώ και της λέει ότι κινδυνεύει και ο Τίμος οργανώνει ομάδες διάσωσης για να τον εντοπίσουν. Η Δέσποινα γνωρίζει πού βρίσκεται αλλά δεν μπορεί να το πει, διότι θα αποκαλυφθεί η μυστική συνάντηση της, μαζί του.

Έτσι, ζητάει από τον Πέτρο να πάει να τον βρει. Ο Ευθύμης ανακαλύπτει στο σπίτι της Φωτεινής έναν κοριό. Μαζί με τη Φωτεινή και τον Μιχάλη, βλέπουν το βίντεο από την «εισβολή» της Λίζας στην αποθήκη του και παρατηρούν τις ύποπτες κινήσεις της.

Αποφασίζουν να μην αφαιρέσουν τους κοριούς, μέχρι να ξεκαθαριστεί ποιον ακριβώς ρόλο παίζει η Λίζα και ποιος είναι ο συνεργός της, που εξαφάνισε το στικάκι με τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Βασίλη. Στο μεταξύ, οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται και ο Βασίλης αποφασίζει να επενδύσει στην κλινική. Η χαρά του Στέφανου είναι μεγάλη.

Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με την Φωτεινή, όταν ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού της και τον βλέπει μπροστά της.

Οι δύο νέοι χαρακτήρες που εισβάλουν στην σειρά με πολλές ανατροπές και συμπτώσεις

Ανατροπές, μυστήριο και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους κατοίκους στην Δρακόνησο, καθώς τα πρόσωπα που θα εισβάλουν στην σειρά Τρία Μίλια (δείτε εδώ το super αποκλειστικό για την Φωτεινή) στον δεύτερο κύκλο της σεζόν, θα ανακατέψουν περισσότερο την "τράπουλα" της πλοκής της υπόθεσης. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές αλλά και με καταστάσεις από το παρελθόν τους.

Στο δεύτερο κύκλο λοιπόν της σειράς, προστίθενται δύο νέα πρόσωπα, η οινολόγος Μάνια Φιλίππου και ο ταχυδρόμος Χρόνης Αποστόλου, οι οποίοι φέρνουν μαζί τους νέες εξελίξεις και πολλές συμπτώσεις...

Χρόνης Αποστόλου, ο ταχυδρόμος

Ο Χρόνης είναι από το διπλανό νησί, ωστόσο βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Δρακόνησο, με αποτέλεσμα πλέον να είναι ο μοναδικός ταχυδρόμος του νησιού και να είναι όλη την μέρα από εδώ και από εκεί, καταλήγοντας κουτσομπόλης και περίεργος. Κάθε φορά που παραδίδει κάτι δεν φεύγει αν δεν μάθει το περιεχόμενό του, αλλά πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε όλα, και μέσα σε όλα αυτά έχει μία έκδηλη αδυναμία στη μητέρα του, την οποία θεωρεί την εξυπνότερη και σοφότερη γυναίκα του κόσμου!

Μάνια Φιλίππου, η οινολόγος

Μια δυναμική γυναίκα, που κατάγεται από το νησί, ωστόσο έχει σπουδάσει στη Γαλλία οινολογία και επέστρεψε για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, και η οποία θα γίνει πολύ καλή φίλη με τη Φωτεινή, η μία θαυμάζει την άλλη μέχρι να εμφανιστεί ο Μιχάλης, από τον οποίο γοητεύεται μόλις τον γνωρίζει, και έτσι δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη θα είναι φίλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Δραματικές εξελίξεις - Ο Πέτρος και η Κλειώ θα βρουν αναίσθητο τον Νικόλα

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»