Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί το ενδιαφέρον στα τελευταία επεισόδια της Elif να είναι στραμμένο στην Κιγιμέτ, η δράση της οποίας αρχίζει να αποκαλύπτεται (δείτε εδώ τι θα κάνει η Χουμεϊρά όταν μάθει την αλήθεια), ωστόσο πολύ δύσκολες ώρες βιώνει και η Ζουλιντέ.

Τα πράγματα με τον Σαφάκ δεν πάνε καλά, η Λεμάν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τους χωρίσει, ενώ πάντα παραμονεύει ο Τουφάν.

H Λεμάν είναι χαρούμενη επειδή ο Σαφάκ δεν τα πηγαίνει καλά με τη Ζουλιντέ. Κάθονται γύρω από το τραπέζι, αλλά όλοι είναι σε ένταση, λόγω των όσων λέει η Λεμάν για τη Ζουλιντέ.

Ο Τουφάν προσπαθεί να σκοτώσει την Ζουλιντέ στην Elif

Την επόμενη μέρα, ο Tουφάν συναντάει τη Ζουλιντέ και την προκαλεί. Εκείνη τον απειλεί πως θα πάει στην αστυνομία και αυτός την αρπάζει από τον λαιμό να την πνίξει. Επεμβαίνουν δύο άντρες να τη σώσουν και ο Τουφάν καταφέρνει να το σκάσει. Στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Λεμάν και καβγαδίζει ξανά με τον Σαφάκ για τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν πηγαίνει να βρει τον Τουφάν και εκείνος της εξηγεί τι έχει γίνει.

Λεμάν Elif

Το τέλος της Ζουλιντέ και του Τουφάν

Η Λεμάν συμμαχεί και πάλι με τον Τουφάν προκειμένου να χωρίσουν ο Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Κι ενώ Τουφάν και Λεμάν στήνουν παγίδα στη Ζουλιντέ, εκείνη καταφέρνει να την αποφύγει. Η Λεμάν όμως κλέβει τα χρυσαφικά της κοπέλας, τα δίνει στον Τουφάν και στη συνέχεια λέει ψέματα στον Σαφάκ πως η Ζουλιντέ τα έδωσε. Ο Σαφάκ θυμώνει με τη Ζουλιντέ παρά τις προσπάθειές της να αποδείξει το αντίθετο.

Elif ο Σαφάκ διώχνει την Ζουλιντέ

Εκείνος της ζητάει να χωρίσουν και εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει με τον γιο της. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να πιστέψει πως η ζωή της διαλύθηκε ξανά, τη στιγμή μάλιστα που έμαθε πως είναι έγκυος. Η Λεμάν κλαίγοντας λέει στον Σαφάκ πως εκείνη τα έστησε όλα και εκείνος φεύγει τρέχοντας για να σταματήσει τη Ζουλιντέ και έτσι γίνονται ξανά όλοι οικογένεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif - αποκλειστικό: Οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε

Elif: Η Μελέκ πλακώνει στο ξύλο την Κιγιμέτ

TAGS