Από TV24 Team

Ο ρόλος της Ευτυχίας όπως όλα δείχνουν θα ενισχυθεί σημαντικά στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και από τη μία θα πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως σκότωσε τον Ανέστη και από την άλλη, θα βρει τον έρωτα στο πλευρό του Κουράκου (δείτε εδώ πώς θα γίνουν ζευγάρι).

Ο Κουράκος βρίσκεται σε διάσταση με την Ιουλία και έτσι όταν η Ευτυχία μπαίνει στη ζωή του, αλλάζουν όλα για εκείνον. Η Ιουλία δε θα πάρει με καλό μάτι αυτή τη σχέση και θα τα βάλει με την Ευτυχία η οποία έγινε ζευγάρι με τον άντρα της λίγο αφού χώρισαν, ενώ εκείνη τόσα χρόνια της έδινε δουλειά και την είχε μέσα στο σπίτι της.

Απέναντι στην Ευτυχία στη Γη της Ελιάς και η Άννα

Η Άννα είναι κολλητή φίλη της Ευτυχίας, ενώ ήταν το στήριγμά της μετά τον φόνο του Ανέστη καθώς τη βοήθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα και τη στήριξε ψυχολογικά. Αυτή τη φορά όμως η Άννα δεν μπορεί να σταθεί στο πλευρό της φίλης της, είναι τελείως αντίθετη με την απόφασή της, ενώ θεωρεί πως η σχέση της με τον Κουράκο θα δημιουργήσει πιο πολλά προβλήματα απ' ότι χαρές.

Γη της Ελιάς Κουράκος Ευτυχία

Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί, η είδηση της σχέσης της με τον Κουράκο όμως θα φέρει την Ευτυχία αντιμέτωπη με την κοινωνία της Μάνης, αλλά κυρίως με τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι θα την αποτρέψουν από το να συνεχίσει αυτή τη σχέση.

«Με τον άντρα της Ιουλίας Βρεττάκου βρήκες να κάνεις σχέση; Λυπάμαι, αλλά δεν θα με έχεις δίπλα σε όλο αυτό! Τι θα γίνει αν μαθευτεί ποτέ η αλήθεια για τον Ανέστη, μωρέ Ευτυχία; Έχεις τρελαθεί τελείως!», της ξεκαθαρίζει η Άννα και της γυρίζει την πλάτη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: «Θα σαπίσεις στη φυλακή»! Η αδερφή του Δημήτρη «ορμάει» στην Αθηνά

Στο επίκεντρο η δίκη της Αθηνάς - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του β' κύκλου της Γης της Ελιάς