Από TV24 Team

Πέντε νέοι χαρακτήρες έρχονται για να καθηλώσουν τους τηλεθεατές του Σασμού, της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη την περασμένη σεζόν. Ο ένας χαρακτήρας είναι πιο σκοτεινός από τον άλλον και όλοι κρύβουν μεγάλα μυστικά και πάθη. Το περιοδικό Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε (δείτε εδώ τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς).

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οι νέοι ρόλοι που μπαίνουν στον Σασμό

ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΟΥΛΑΚΗΣ (Στέλιος Μάινας)

Σασμός Στέλιος Μάινας

Ο Παύλος είναι πρώτος ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη. Είχε παντρευτεί την Αιμιλία κι είχαν ένα αγοράκι, που πνίγηκε μικρό. Λίγα χρόνια μετά ο Βασίλης Σταματάκης σκοτώνει τον Μάρκο. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τον Παύλο. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει και η βεντέτα συνεχίζεται… μέχρι που όλοι μαθαίνουν πως ο Παύλος πνίγηκε στη θάλασσα. 20 χρόνια μετά επιστρέφει ζωντανός.

ΑΙΜΙΛΙΑ ΞΕΝΑΚΗ (Γιώτα Φέστα)

Σασμός Γιώτα Φέστα

Εισαγγελέας. Πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη και φίλη της Σοφίας, της μητέρας της Στέλλας. Οταν ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός, μετά από κάποια χρόνια η Αιμιλία παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη. Παρόλο που ο γάμος της με τον Δημήτρη είναι ευτυχισμένος, όταν συναντά τον Παύλο και μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν, οι παλιές πληγές ανοίγουν ξανά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ (Μάνος Πετούσης)

Σασμός Μάνος Πετούσης

Διευθυντής χειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σύζυγος της Αιμιλίας. Ο Δημήτρης ήταν φίλος του Παύλου Βρουλάκη και από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν πως πνίγηκε. Κάποια στιγμή η αγάπη αναμεταξύ τους ένωσε τους δρόμους τους για πάντα.

ΕΥΘΥΜΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ (Δημήτρης Αλεξανδρής)

Σασμός Δημήτρης Αλεξανδρής

Φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του. Μπήκε φυλακή και τώρα βγαίνει και γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ (Γιώργος Γεροντιδάκης)

Σασμός Γεροντιδάκης

Ο Λευτέρης είναι μυστικός αστυνομικός από τα κεντρικά της Αθήνας. Εχει μπει σε μυστική αποστολή τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη δίπλα στον Ευθύμη Φαρμάκη ώστε να ξεσκεπάσει εκείνον και τον συνεργάτη του με τον οποίο κάνουν λαθρεμπόριο όπλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο» - Αποκαλύπτεται ο πραγματικός φονιάς του γιατρού

Σασμός: Έφτασε η ώρα της κρίσης - Η Καλλιόπη μαθαίνει για την επανασύνδεση του Αστέρη και της Αργυρώς