Από TV24 Team

Η μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ για πότε έχει προγραμματιστεί) και κάπως έτσι, το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει τι θα συμβεί στους αγαπημένους του χαρακτήρες.

Ειδικά μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου trailer (δείτε το εδώ), η αγωνία έχει κορυφωθεί μιας και ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε σε ένα κρίσιμο σημείο.

Ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα το κοινό είναι και το ζήτημα της επανασύνδεσης της Αργυρώς μ τον Αστέρη. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από παλαιότερο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, το ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί, δε θα λείψουν όμως και οι εντάσεις.

Συγκεκριμένα, όταν ο Αστέρης μάθει πως το παιδί της Αργυρώς είναι δικό του, οι δυο τους θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια για την Αργυρώ και τον Αστέρη στον Σασμό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα, η Καλλιόπη δε θα αργήσει να μάθει για την επανασύνδεση του γιού της με την κόρη των Βρουλάκηδων. Η εξέλιξη αυτή δε θα την ικανοποιήσει καθόλου, σύντομα όμως ο Αστέρης θα της αποκαλύψει πως υπάρχουν εκ νέου σύννεφα πάνω από τη σχέση τους.

Καλλιόπη Σασμός

Επιπλέον, η Καλλιόπη έχει να ασχοληθεί με πιο σημαντικά θέματα από την ερωτική ζωή του Αστέρη μιας και θέλει να δει πώς θα βγάλει τον Μαθιό από τη φυλακή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον ο Αστέρης επιλέγει να μην της πει πως ο μικρός Πετρής είναι στην πραγματικότητα εγγονός της.

Μην γελιέστε όμως, η Καλλιόπη είναι τετραπέρατη και σύντομα όχι μόνο θα μάθει την αλήθεια για το παιδί αλλά θα διεκδικήσει και χρόνο μαζί του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σούσουρο» στα γυρίσματα του Σασμού - Backstage φωτογραφίες από τον δεύτερο κύκλο

Εκείνη στο Σασμό αυτός στο Μαύρο Ρόδο - Αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz