Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με τραγικό τρόπο για την Αθηνά στη Γη της Ελιάς μιας και συνελήφθη για την δολοφονία του Δημήτρη. Η ίδια φυσικά και αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο προφυλακίστηκε και έτσι στα νέα επεισόδια θα δούμε τη δίκη της.

Σαν να μην έφταναν όμως τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, η Αθηνά θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει μία ακόμα γυναίκα που έρχεται και ζητά εκδίκηση (δείτε εδώ ποιοι άλλοι χαρακτήρες θα μπουν στη σειρά).

Το πρόσωπο που θα ταλαιπωρήσει την Αθηνά στη Γη της Ελιάς

Πρόκειται για την αδελφή του Δημήτρη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Η Ηρώ, παρότι δεν είχαμε δει να έχει επαφή με τον αδελφό της, γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του στη Μάνη. Φτάνει λοιπόν την περιοχή προκειμένου να παραλάβει τη σορό του Δημήτρη και να τον κηδέψει. Ωστόσο ο σκοπός της δεν είναι μόνο αυτός. Η Ηρώ θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο, απέναντι στην Αθηνά, και θα θελήσει να την «κάψει». Είναι μάλιστα αδίστακτη, σκληρή, ανέντιμη και παραδόπιστη.

Έλενα Καλλίνικου Γη της Ελιάς

Αυτή είναι η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του Κουράκου

Μπορεί κατά τη διάρκεια της σεζόν στη Γη της Ελιάς, το κοινό να συμπαθούσε τον αστυνόμο Κουράκο, ωστόσο η τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου ήταν αρκετή για να τον αντιπαθήσουν όλοι εξαιτίας του τρόπο που αντιμετώπισε την Αθηνά κατά τη σύλληψή της.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ εδώ και καιρό, ο Κουράκος και η Ιουλία θα χωρίσουν και μάλιστα με άσχημο τρόπο (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες).

Ιουλία Κουράκος Γη της Ελιάς

Η Ιουλία θα φύγει από το σπίτι και προσωρινά θα μείνει στο σπίτι του Ιάκωβου που έμεινε κενό μετά την αποχώρησή του για την Ισπανία. Από τη μεριά του, ο Κουράκος θα καταρρακωθεί από τον χωρισμό του με την σύζυγό του ωστόσο δε θα αφήσει τον χρόνο να περάσει.

Σύντομα μία νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του, η οποία όπως φαίνεται και μέσα από το trailer που έχει κυκλοφορήσει θα είναι η Ευτυχία.

O Κουράκος και η Ευτυχία θα έρθουν κοντά όταν εκείνη πάει στο τμήμα προκειμένου να ομολογήσει τον φόνο του Ανέστη. Παρά το αρχικό του σοκ, ο Κουράκος θα σταθεί στο πλευρό της και θα τη βοηθήσει να ξεμπλέξει από αυτή την δύσκολη ιστορία.

Κάπως έτσι, οι δυο τους θα έρθουν κοντά και η Ευτυχία θα γίνει η γυναίκα που θα κάνει τον Κουράκο να ξεπεράσει τον έρωτά του για την Ιουλία. Όσο για την μοναχοκόρη των Βρεττάκων... Δε θα μείνει και παραπονεμένη αφού τα spoilers τη θέλουν να γίνεται και πάλι ζευγάρι με τον έρωτα της ζωής της, τον Στάθη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Άνω κάτω η ζωή της Χάιδως - Ο χαρακτήρας που θα την καταστρέψει

Θλίψη στη Γη της Ελιάς - Σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο η...