Από TV24 Team

Στον Σασμό, ακόμα ένα μεγάλο δίλημμα θα αντιμετωπίσει στη ζωή του ο γιος τής Άννας και του Παντελή. Και αυτή τη φορά θα αφορά στο να μείνει ή να φύγει για την Αμερική, προκειμένου να ησυχάσει από τους φόβους του και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Μανώλης μαρτύρησε στον Άγγελο το μεγαλύτερο του μυστικό, ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και λίγες ώρες μετά, ο δεύτερος βρέθηκε νεκρός στο ιατρείο του. Από εκείνη τη στιγμή τα πάντα πάγωσαν. Ο Μαθιός συνελήφθη για τον φόνο του γιατρού, ο γάμος με τη Βασιλική δεν θα γίνει ποτέ, όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, και οι κάτοικοι του χωριού κοιτάζονται σαν να ψάχνουν μεταξύ τους τον δολοφόνο (δείτε εδώ τι θα συμβεί ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική).

Ένας μόνο άνθρωπος αισθάνεται πραγματικά υπαίτιος για τον χαμό του Άγγελου και αυτός είναι ο Μανώλης. «Δεν έπρεπε να του μιλήσω, πώς μπόρεσα να μη συγκρατήσω τον εαυτό μου; Τι ανόητα που φέρθηκα. Πήρα στον λαιμό μου έναν αθώο άνθρωπο», θα μονολογήσει μόνος μέσα στο δωμάτιό του σαν μάθει τα νέα και η Άννα θα ανησυχήσει ακούγοντάς τον αλλά και πάλι δεν θα μπορεί να σκεφτεί το μέγεθος του μυστικού που κρύβει.

Σασμός Μανόλης Αμερική

Ο κολλητός τού Νικηφόρου δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του Άγγελου, ούτε φυσικά να μιλήσει με κάποιον γι’ αυτό. Η Κλαίρη, που θα συνειδητοποιήσει ότι το αγόρι της την αποφεύγει, θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα και να τον κάνει να ανοιχτεί, όμως εκείνος θα κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του.

«Για πόσο θα τα κρατάς όλα μέσα σου; Αν έστω και λίγο με αγαπάς, μοιράσου τις σκέψεις σου. Εχεις σκεφτεί ότι μόνο έτσι θα ελαφρύνεις;», τον ενθαρρύνει, αλλά ο Μανώλης είναι ανένδοτος. Ούτε για αστείο δεν θα μπορέσει να μοιραστεί μαζί της όσα κρύβει στην ψυχή του. Θα αρχίσει να παθαίνει κρίσεις πανικού, να βλέπει οράματα και να νιώθει ότι καταδιώκεται από όλους. Τότε είναι που η οικογένειά του θα τον πλησιάσει για να μάθει τι συμβαίνει.

Η πρόταση από τον Παπαφράγκο στον Μανώλη στον Σασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως θα δούμε στην αρχή του β΄ κύκλου, ο καθηγητής του, αυτός που κατάλαβε τις δυνατότητες του Μανώλη, θα τον πλησιάσει ξανά βλέποντάς τον να οδηγείται σε ένα τέλμα. «Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε απασχολεί, αλλά πάντα υπάρχει η προοπτική να φύγεις, έστω και για λίγο μακριά προκειμένου να ηρεμήσεις», θα του πει μεταξύ άλλων και ο Μανώλης θ’ αρχίσει να σκέφτεται πρώτη φορά στα σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει για λίγο πίσω του την Άνω Ποριά.

Άλλωστε η σχέση του με την Κλαίρη θα έχει φτάσει σε επικίνδυνη καμπή και δεν θα έχει τίποτα να τον κρατάει πίσω. Όπως λέγεται, ο Μανώλης θα κάνει το επόμενο βήμα και θα βρεθεί στην Αμερική για κάποιο διάστημα, όμως οικογενειακά ζητήματα θα τον κάνουν να επιστρέψει στη γενέθλια γη του.

Η Θοδώρα ερωτευμένη ξανά!

Μπορεί ο Πετρής να σήμαινε τα πάντα για εκείνη και όταν πέθανε να σοκαρίστηκε, όμως σύντομα η Θοδώρα θα ερωτευτεί ξανά. Ο νέος αστυνόμος (Γιώργος Γεροντιδάκης) που θα φτάσει στο χωριό και θα ασχοληθεί με την υπόθεση του Μαθιού, θα τον φέρει πιο κοντά στην οικογένεια Αγγελάκη και μοιραία μπροστά στη Θοδώρα. Οι δυο τους θα αγαπηθούν πολύ, όμως ο δρόμος της σχέσης τους δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Το σίγουρο θα είναι η σχέση τους θα έχει την έγκριση των γονιών της που θα βλέπουν μετά από πολύ καιρό το παιδί τους να είναι καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Τραγικές ώρες για τη Στέλλα στη δεύτερη σεζόν

Σασμός: «Πόλεμος» ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη - Ένα βήμα πριν τα δικαστήρια