Από TV24 Team

Μόνος και έρημος θα καταλήξει ο Βολκάν στο τέλος της τουρκικής σειράς «Άπιστος». Ο σκοτεινός χαρακτήρας που έφερε τόσο πόνο στην Ασιγιά και στην Ντερίν θα πληρώσει για όλα όσα έκανε με τον χειρότερο τρόπο.

Μπορεί η Ασιγιά να καταφέρει να βρει την ευτυχία (δείτε εδώ με ποιον τρόπο), ωστόσο ο Βολκάν θα χάσει τόσο αυτή όσο και την Ντερίν. Οι δυο γυναίκες θα καταλάβουν το πόσο μεγάλο κακό τους έχει κάνει και έτσι θα απομακρυνθούν, ενώ θα πάρουν μακριά του και τα παιδιά τους.

Ο Βολκάν, θα καταλήξει στη φυλακή, ενώ όταν βγει, η Ασιγιά θα τον στείλει να μείνει μαζί με τη μητέρα του, μακριά από όλους.

Άπιστος Βολκάν

Το συγκλονιστικό τέλος του Άπιστου

Η τελευταία σκηνή της σειράς είναι πολύ δυνατή καθώς η ιστορία μεταφέρεται 20 χρόνια μετά. Εκεί, ο Αλί και η αδερφή του, Ζεϊνάμπ, έχουν πλέον μεγαλώσει και πάνε να επισκεφθούν τον τάφο του πατέρα τους στο νεκροταφείο.

Οι δυο τους συζητούν για τα λάθη που έκανε στη ζωή του. Ο Βολκάν όμως δεν κατάφερε ποτέ να μάθει αν τα παιδιά του τον συγχώρεσαν.

Τι θα δούμε σήμερα στον Άπιστο 9/8

Η Ασιγιά μαθαίνει ότι υπεύθυνη για το διασυρμό της στον Τύπο δεν είναι άλλη από την κυρία Γκιονούλ και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Ο Σελτζούκ υπερασπίζεται για πρώτη φορά τη μητέρα του ενάντια στις απειλές της κυρίας Γκιονούλ. Ταυτόχρονα, ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά για να αποδείξει ότι είναι γιος του κυρίου Χαλούκ. Η Ντερίν βρίσκει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο Βολκάν θέλει ακόμα την πρώην σύζυγό του.

Ο Βολκάν παραδέχεται ανοιχτά στη Μπαχάρ πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ασιγιά. Η Νιλ προσπαθεί να κάνει τον Σελτζούκ να συγχωρήσει τη μητέρα του και να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της. Η κυρία Γκιονούλ τρέμει μήπως φτάσει στα χέρια της Ντερίν το βίντεο που αποδεικνύει τις πράξεις του Βολκάν. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν υποφέρει από τη συμπεριφορά του Βολκάν και κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του.

Ο Βολκάν ανοίγει την καρδιά του και στην ίδια την Ασιγιά και παραδέχεται πως την αγαπά ακόμα και πως θέλει να πάρει διαζύγιο από την Ντερίν. Η Ντερίν ανακαλύπτει συντετριμμένη πως ο σύζυγός της δεν την θέλει πια και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην του. Η σύγκρουσή τους είναι τόσο σφοδρή που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τζανσού Ντερέ: Πόσα πληρώθηκε για κάθε επεισόδιο στον Άπιστο ως Ασιγιά

Άπιστος - ανατροπή: "Χωρίζω την Ντερίν"