Από TV24 Team

Το κοινό τους θέλει διακαώς μαζί, ωστόσο το σενάριο του β' κύκλου του Σασμού ετοιμάζει τρομερά πράγματα για την Αργυρώ και τον Αστέρη. Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν να περάσουν από 40 κύματα μέχρι να καταφέρουν να ζήσουν και πάλι τον έρωτά τους (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για την επανασύνδεσή τους).

Πριν φτάσουμε στην επανασύνδεση, η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν να λύσουν ένα πολύ σημαντικό θέμα: Το παιδί τους. Η Αργυρώ από τη μεριά της δε θέλει με τίποτα να του αποκαλύψει πως είναι ο βιολογικός πατέρας του μικρού Πέτρου, ωστόσο αργά ή γρήγορα ο Αστέρης θα το μάθει.

Σασμός Αργυρώ Αστέρης β' κύκλος

Όπως είδαμε και στον προηγούμενο κύκλο, παρά την ηρεμία που βγάζει ο χαρακτήρας του, αν κανείς του πει ψέματα γίνεται άλλος άνθρωπος. Την τελευταία φορά που η Αργυρφώ του είπε ψέματα για το άλλοθι στον φόνο του Στεφανή, το ξέσπασμά του κατέληξε στον θάνατο του Πέτρου.

Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πετρής είναι γιός του στον Σασμό

Όταν λοιπόν ο Αστέρης μάθει πως το παιδί είναι δικό του, θα συγκρουστεί άσχημα με την Αργυρώ. Θα της ζητήσει να το βλέπει ωστόσο εκείνη θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά του. Ο Αστέρης τότε δε θα διστάσει να απειλήσει την αγαπημένη του πως θα κινηθεί νομικά αν δεν τον αφήσει να βρίσκεται κοντά στον γιό του.

Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Σασμού - Η ημερομηνία

Είναι από τις σειρές που σίγουρα θα αφήσουν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ο Σασμός ήταν το μεγάλο ατού του ALPHA την σεζόν που μας πέρασε αφού τα νούμερα του συχνά έπιαναν το 30% στο δυναμικό κοινό και ο ανταγωνισμός έσβησε δίπλα του.

Όπως φαίνεται το κανάλι έχει στοιχηματίσει πάνω του και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι φανατικοί τηλεθεατές αναμένουν πως και πως την πρεμιέρα του.

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα διαδραματίσουν που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Μάινας αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα αποτελέσουν τις βασικότερες προσθήκες στο καστ (δείτε εδώ ποιοι άλλοι θα μπουν στη σειρά).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Ο εφιάλτης του Μαθιού ξυπνάει! Ο νέος αστυνομικός γίνεται ο τιμωρός του

Σασμός - αποκλειστικό: Χωρισμός σοκ στην έναρξη της β' σεζόν