Από TV24 Team

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Άπιστος έχει μπει στην καθημερινότητά μας εδώ και λίγο καιρό και η αλήθεια είναι πως το κοινό έχει δείξει ενδιαφέρον για τη νέα τουρκική σειρά που παίζει στην prime time του σταθμού του Φαλήρου (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο 25/7).

Η Ασιγιά είναι μια πετυχημένη γιατρός παντρεμένη με τον Βολκάν, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Αλί. Η ζωή τους δείχνει να κυλάει ήρεμα και υπέροχα και τίποτα δεν φαίνεται να σκιάζει την ευτυχία τους. Μέχρι που σε μια στιγμή όλα θα ανατραπούν, όταν η Ασιγιά ανακαλύψει μια ξανθιά τρίχα στο κασκόλ του άντρα της.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ησυχάζει και βάζει στο κάδρο των «υπόπτων» κάθε ξανθιά γυναίκα που συναναστρέφεται. Η ίδια βιώνει αυτή την απιστία σε βαθμό παράνοιας και δεν ηρεμεί μέχρι να μάθει ποια έχει ξελογιάσει τον άντρα της. Σύντομα ανακαλύπτει την αλήθεια όταν βρίσκει το κρυφό κινητό του Βολκάν.

Άπιστος ΣΚΑΙ

Η ερωμένη του είναι η Ντερίν, η 24χρόνη κόρη των οικογενειακών τους φίλων. Ομως οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς παράλληλα ανακαλύπτει πως όλος ο περίγυρός της γνώριζε για τη δύο ετών παράνομη σχέση του άντρα της! Τότε η οργή τής Ασιγιά ξεχειλίζει μέσα της και σχεδιάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή της προς όλους!

Το τέλος του Βολκάν στον Άπιστο

Ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς, είναι ο Βολκάν, ο οποίος με τις πράξεις του έχει ταλαιπωρήσει την Ασιγιά και πολλούς ακόμα χαρακτήρες.

Κάπως έτσι, το τέλος του δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο μιας και ο Βολκάν θα πεθάνει μόνος και αβοήθητος, έχοντας προκαλέσει πολύ πόνο στους δικούς του ανθρώπους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Σοκ - Δολοφονική επίθεση στην Ασιγιά

Άπιστος: Εκβιασμός - σοκ: "Αν παντρευτείς θα σου πάρω το παιδί"