Από TV24 Team

Στις 30 Ιουνίου αναμένεται να παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Μέχρι τότε, οι πρωταγωνιστές έχουν να ρυθμίσουν όλες τις υποθέσεις τους, ειδικά αυτοί που αποχωρούν από τη Μάνη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Στέφανος. Όπως έχουμε δει, έχει ήδη συμφιλιωθεί με τον πατέρα του, ενώ κάνει προσπάθειες να τα βρει και με την αδερφή του. Άλλωστε επιτέλους κατάλαβε πως η επιρροή της μητέρας του πάνω του ήταν κακή και πως έχασε σταδιακά όλους τους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Τώρα είναι έτοιμος να κάνει το νέο του βήμα στην Ισπανία. Η Αρετή θα προσπαθήσει να τον σταματήσει (δείτε εδώ με ποιον τρόπο), ωστόσο δεν τα καταφέρει. Μαζί του στο ταξίδι αυτό θα βρίσκεται και η Ελένη η οποία έχει αποφασίσει να αλλάξει τη ζωή της.

Η τελευταία συνάντηση Στέφανου - Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς

Ανάμεσα στις υποθέσεις που θέλει να κλείσει φεύγοντας από τη Μάνη ο Στέφανος, είναι και αυτή της Μυρτάλης. Οι δυο τους χώρισαν λόγω της Αρετής, ωστόσο πλέον ο νεαρός έχει καταλάβει το λάθος του. Έτσι, μία μέρα συναντά τυχαία τη Μυρτάλη στο δρόμο και της ζητάει να μιλήσουν.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη Στέφανος

Εκείνη γνωρίζει πως ο πρώην της έχει σκοπό να ταξιδέψει στην Ισπανία και είναι περίεργη να μάθει τι θέλει να της πει. Ο Στέφανος της εξηγεί πως είχε δίκιο όταν του είπε ότι η μητέρα, ελέγχει τη ζωή του. Της μιλάει για το μεταπτυχιακό του στην Ισπανία και εκείνη χαίρεται πραγματικά για το νέο του βήμα.

Έτσι, του εύχεται να πάνε όλα καλά και ο κύκλος αυτός κλείνει με ηρεμία. Άλλωστε, ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη αλλά ο έρωτας έχει τελειώσει οριστικά.

Τι θα δούμε σήμερα (22/6)

Η Μαργαρίτα έχει απομακρυνθεί από τον Αλέξη με σκοπό να τον ταρακουνήσει, αλλά η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και κάνει ένα έντονο ξέσπασμα μπροστά στη Χάιδω. Ο Ανέστης εξακολουθεί να πίνει και πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου. Προσπαθεί να ανοίξει την εξώπορτα της Ευτυχίας με ένα κατσαβίδι κι εκείνη βγαίνει από το σπίτι για να τον αντιμετωπίσει κρατώντας μαχαίρι.

Η Αρετή ελπίζει ακόμα ότι ο Στέφανος θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει για την Ισπανία. Εκείνος, ωστόσο, της ξεκαθαρίζει ότι σε δύο μέρες αναχωρεί. Έτσι, βρισκόμενη σε απόγνωση, δέχεται μία επικίνδυνη συμβουλή από την Ασπασία. Ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην αδελφή του ότι επιστρέφει στην Ισπανία. Η Ιουλία όμως δεν μπορεί να το δεχτεί και καταρρέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Για σύνελθε σε παρακαλώ...» - Η Μυρτάλη μπαίνει στο στόχαστρο των Βρεττάκων

Αγγελική Κιντώνη - αποκλειστικό: «Ο Πότης θα γοητευτεί από τον χαρακτήρα της Αλκμήνης»