Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (6/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια μιας και ο Στέφανος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των εκβιαστών, οι οποίοι μάλιστα δε διστάζουν να στείλουν και ένα βίντεο στους γονείς του.

Τι θα δούμε σήμερα (6/6) στα Τρία Μίλια - Επεισόδιο 44

Ο Μιχάλης λαμβάνει ένα βίντεο όπου βλέπει τον αδερφό του δεμένο. Καταλαβαίνει ότι η απαγωγή του έγινε για να τιμωρήσουν τον ίδιο και πανικοβάλλεται. Ειδοποιεί τους γονείς του και εκείνοι φεύγουν αμέσως από την ταβέρνα της Βασιλικής και πηγαίνουν στο σπίτι, όπου αποφασίζουν να μην ειδοποιήσουν ακόμη την αστυνομία. Η Λένα που έχει κρυφακούσει, παρακαλεί τον Ευθύμη να τους πείσει να μιλήσουν στην αστυνομία, διότι πιστεύει ότι ο Στέφανος κινδυνεύει.

Την ίδια ώρα, η απουσία του Στέφανου προκαλεί ανησυχία και σε άλλα κοντινά του πρόσωπα, που αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Κυριάκος πηγαίνει στο σπίτι της Κλειώς για μάθημα και, κάποια στιγμή που δεν τον βλέπει κανείς, πλησιάζει σε μια οικογενειακή φωτογραφία και κοιτάζει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Στην Αθήνα, ο Βασίλης προθυμοποιείται να βοηθήσει την Άννα στην έρευνα για το φόνο του αδερφού της. Παράλληλα, ένα νέο βίντεο αποστέλλεται στην οικογένεια Ανδρεάδη…

Aποκλειστικό: «Ο Ευθύμης έχει ερωτευτεί πραγματικά τη Φωτεινή»

Μην κοιτάτε που τον κατηγορούν για την απαγωγή του Στέφανου και η Φωτεινή ψάχνει με αγωνία το παρελθόν του στα Τρία Μίλια. Ο Ευθύμης στην πραγματικότητα, όπως μάλιστα τονίζει παρακάτω και ο Δημήτρης Λιακόπουλος που τον υποδύεται στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ, αναζητά μόνο την αλήθεια, είναι υπέρμαχος του σεβασμού και δεν θα έβλαπτε ποτέ τον διπλανό του.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Συνειδητή η επιλογή σας να απέχετε από την τηλεόραση από το 2017, με τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου»;

«Οχι, δεν ήταν συνειδητή. Ειδικότερα το καλοκαίρι του ’19 είχα συμφωνήσει σε ένα σίριαλ, αλλά τελικώς δεν έγινε ποτέ, ενώ τον χειμώνα του ’20 ήμουν σε συζητήσεις για μια άλλη καθημερινή σειρά, όμως μας ανέκοψε η πρώτη καραντίνα και το ’21 η δεύτερη και μεγαλύτερη, όπως και το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων μου. Τα τελευταία 2,5 χρόνια ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις με τον κορωνοϊό».

Πώς εκφράζεται αλήθεια ένας ηθοποιός την περίοδο που δεν ασχολείται με την τέχνη του;

«Φαντάζομαι πως βρίσκει άλλες διεξόδους. Ο καθένας τη δική του».

Είχατε ανάγκη την επιστροφή σας στην τηλεόραση; Σας γεμίζει αυτό το μέσο;

«Ναι, φυσικά. Μου αρέσει η συναναστροφή με πολύ κόσμο και η ποικιλία που προσφέρει το γύρισμα, εν αντιθέσει με την επαναληπτικότητα του θεάτρου. Κάθε μέρα είναι και διαφορετική, άλλοι χώροι γυρίσματος, άλλοι άνθρωποι».

Η πρόταση για τα «Τρία μίλια» πώς προέκυψε;

«Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνό μου και στη γραμμή ήταν ο Κώστας Κιμούλης, μου ζήτησε να περάσω από ένα δοκιμαστικό για τον ρόλο του Ευθύμη. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε».

Ευθύμης Τρία Μίλια

Ο Ευθύμης, ο ήρωάς σας, ποιος είναι; Συστήστε τον καλύτερα στο αναγνωστικό μας κοινό!

«Είναι ένας άνθρωπος που επιζητεί την αλήθεια, είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης έχει έντονο το αίσθημα του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και είναι εναρμονισμένος με τον συμπαντικό ρου, δεν τρώει κρέας και δεν πίνει αλκοόλ. Του αρέσει η περιπέτεια και δεν είναι ένας άνθρωπος υποταγμένος. Θα τα βάλει με πολύ επικίνδυνους ανθρώπους για να προστατέψει όχι μόνο τους ανθρώπους που αγαπά αλλά και για το γενικό καλό».

Είναι θα λέγατε ο ήρωας της διπλανής πόρτας;

«Θα μπορούσε να είναι και θα έκανα και παρέα μαζί του. Αλλά δεν θα μπορούσα να τον ακολουθήσω σε όλες τις πτυχές της ζωής του».

Τη Φωτεινή την έχει ερωτευτεί πραγματικά ή είναι ένας τρόπος για να ξεχάσει ό,τι έχει γίνει με τη γυναίκα του;

«Τη Φωτεινή την έχει ερωτευτεί πραγματικά. Οπως φαίνεται όμως, εκείνη έχει αρχίσει να γοητεύεται από τον Στέφανο».

Μέχρι πού θα φτάσει ο Ευθύμης για να παραμείνει δική του;

«Οπως λέει ο Ευθύμης, “κανείς δεν είναι κανενός”, άρα κάποιον που θέλει να φύγει δεν μπορείς παρά μόνο να τον αποχαιρετίσεις».

Είναι ο άνθρωπος που θα έκανε κακό σε κάποιον για το δικό του συμφέρον;

«Σε καμία περίπτωση».

Θα δούμε Στέφανο και Ευθύμη να «μονομαχούν» για εκείνη;

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».

Δημήτρης Λιακόπουλος Τρία Μίλια

Θα φτάσει ποτέ στην αλήθεια σε ό,τι αφορά το δυστύχημα της γυναίκας του;

«Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η έρευνά του για το δυστύχημα της γυναίκας του».

Βλέπουμε ωστόσο πως βοηθάει, με τον τρόπο του, τον Πέτρο και την Κλειώ στις έρευνές τους. Θα φτάσουν μαζί στην άκρη του νήματος για τις επιθέσεις;

«Ελπίζω όχι, η άκρη του νήματος είναι άκρως επικίνδυνη και είμαι σίγουρος πως θα τους είχε αποτρέψει να τις συνεχίσουν για να τους προστατέψει».

Θα τον δούμε να έρχεται με κάποιον άλλον ήρωα κοντά;

«Ναι, αλλά είναι έκπληξη οι λεπτομέρειες!».

Η τηλεόραση τώρα που επιστρέψατε ήταν αλλαγμένη; Και αν ναι, ως προς τι;

«Μόνο σε σχέση με τα οικονομικά, πληρωνόμαστε σε λιγότερο χρόνο από ό,τι παλαιότερα».

Θεατρικά ετοιμάζετε κάτι;

«Οχι, μόνο τις καλοκαιρινές διακοπές».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σε σχέση με ηθοποιό από τα Τρία Μίλια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά

«Αυλαία» για τη μυθοπλασία - Τα φινάλε όλων των ελληνικών σειρών