Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς αναμένεται να είναι ραγδαίες μέχρι το τέλος της σεζόν (δείτε εδώ τα πιο τρανταχτά γεγονότα που θα παρακολουθήσουμε). Ανάμεσα σε αυτές θα βρίσκεται και μια πολυαναμενόμενη επανασύνδεση.

Μην πάει ο νους σας σε κάποιο ζευγάρι που θα βρεθεί ξανά μαζί. Η επανασύνδεση αυτή έχει να κάνει με μία οικογένεια η οποία ενώ στην αρχή ήταν δεμένη και ενωμένη, κατέληξε να είναι βυθισμένη στο μίσος και στα πείσματα.

Οι Καπερνάροι ξανά μαζί στη Γη της Ελιάς

Ο λόγος φυσικά για τους Καπερνάρους, εκτός βέβαια από την Αρετή. Ο Στέφανος παίρνει την απόφαση να αφήσει οριστικά πίσω του τη Μάνη και να κυνηγήσει την τύχη του στην Ισπανία μαζί με την Ελένη.

Κάπως έτσι, αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή και με την οικογένειά του. Ξεκινάει με τον πατέρα του. Τον προσεγγίζει και εκείνος αμέσως τον δέχεται στην αγκαλιά του. Οι δύο άνδρες τα ξαναβρίσκουν και ο Στάθης παροτρύνει τον γιό του να φύγει στο εξωτερικό.

Γη της Ελιάς Στέφανος Στάθης

Η επανασύνδεση με τον πατέρα του βέβαια δεν είναι αρκετή για τον Στέφανο. Βασικός του στόχος είναι να τα ξαναβρεί με την αδερφή του, με την οποία είχε τόσο καλές σχέσεις στο παρελθόν καθώς και να γνωρίσει στην πραγματικότητα την ανιψιά του.

Η Βασιλική είναι εξαιρετικά διστακτική στην αρχή, ωστόσο στη συνέχει ο Στάθης την πείθει και δέχεται πίσω τον αδερφό της.

Κάπως έτσι η οικογένεια είναι και πάλι ενωμένη και αποχαιρετά τον Στέφανο που ετοιμάζεται να κάνει το νέο του ξεκίνημα. Όλη η οικογένεια εκτός της Αρετής, η οποία αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ και εκφράζει την οργή της για τον γιό της του που την πρόδωσε παρόλο που μέχρι τώρα ήταν το μοναδικό στήριγμα που είχε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Πολύ δύσκολες ώρες για την Αθηνά - Καταρρέει στο σπίτι της

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Χαρές και θλίψη στο τελευταίο επεισόδιο