Από τα πρώτα επεισόδια της σεζόν, το κοινό του Σασμού περιμένει πώς και πώς να δει αν τελικά θα αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός είναι αυτός που σκότωσε τελικά τον Στεφανή. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, αυτή η αποκάλυψη θα γίνει πολύ σύντομα αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Η ομολογία του Αμερικάνου πως δεν ήταν αυτός που σκότωσε στην πραγματικότητα τον Στεφανή, άνοιξε ξανά την υπόθεση και ο Φραγκιαδάκης έχει βάλει για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο τον Μαθιό. Άλλωστε ήταν αυτός που υποψιαζόταν από την πρώτη στιγμή. Ο Νικηφόρος και η Βασιλική από τη μεριά τους, ασκούν μεγάλη πίεση στις Αρχές καθώς θέλουν να μάθουν ποιος είναι ο άνδρας που σκότωσε τον άνθρωπό τους (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η πρώτη σεζόν).

Η ομολογία του Μαθιού στον Σασμό

Όπως γνωρίζουμε, ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τον αληθινό δολοφόνο του Στεφανή είναι ο Μανόλης. Μάλιστα, η απόφασή του να μη μιλήσει έχει οδηγήσει σε ολέθριες συνέπειες, με την πιο χαρακτηριστική από αυτές να είναι ο θάνατος του Πετρή. Αν ο Μανόλης είχε πει την αλήθεια εξ' αρχής, τότε ο νεαρός Βρουλάκης θα ήταν ζωντανός.

Μάλιστα, ο Μανόλης είχε πάρει την απόφαση να αποκαλύψει το μυστικό του και στην κοπέλα του την Κλαίρη. Εκείνη τον χώρισε όταν άνοιξε και πάλι ο φάκελος του Στεφανή και επέλεξε να μη μιλήσει. «Κανένα μυστικό δεν αξίζει για να χάσεις τον έρωτά σου», του είπε η αδερφή του, η Θεοδώρα, ωστόσο ο Μανόλης είναι αποφασισμένος και δε θέλει να καταστρέψει την ζωή του καλύτερου του φίλου.

Σασμός Μανόλης

Από τη μεριά του ο Μαθιός βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Η Βασιλική ετοιμάζει καρτερικά τον γάμο τους, αλλά εκείνος δεν έχει κέφι να ασχοληθεί. Το μόνο πράγμα που σκέφτεται είναι πως σύντομα μπορεί να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να χάσει τα πάντα.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, αποφασίζει να μιλήσει με τον Μανόλη. Τον πιάνει και του εξομολογείται πως ήταν εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή. Ο Μανόλης δέχεται να μη μιλήσει αλλά με έναν όρο: Να προσέχει για πάντα την Βασιλική και τον Νικηφόρο και να τους κάνει ευτυχισμένους.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει τον Μαθιό με χαμόγελο. Πόσο θα κρατήσει όμως;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δανάη Παππά: Ερωτοχτυπημένη η Θοδώρα του Σασμού - Η καλοκαιρινή εξόρμηση με τον σύντροφό της

Σασμός - αποκλειστικό: Ένα βήμα πριν τον θάνατο η Αργυρώ - «Είναι σε τελευταίο στάδιο...»