Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (13/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αθηνά θα είναι αυτή που θα παρέμβει οριστικά στην υπόθεση της περιουσίας της Μυρτάλης προκειμένου να δώσει τη λύση (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές του σταθμού πήραν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν).

Τι θα δούμε σήμερα (13/4) στη Γη της Ελιάς

Η παρέμβαση της Αθηνάς στο οικογενειακό συμβούλιο αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς ο Ισίδωρος δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το πολυπόθητο 1% που θα δώσει στη Μυρτάλη την πλειοψηφία της περιουσίας. Η Μαργαρίτα είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στην Άννα και τον Λεωνίδα πως όλοι τους οι κόποι με το νέο θερμοκήπιο, πήγαν στράφι. Το ζευγάρι μαλώνει κι ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον...

Ο Ισίδωρος διώχνει την Αντιγόνη - Μαθαίνει το ένοχο μυστικό της

Μη χάσετε στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή! Στη Γη της Ελιάς, μόλις ο Μάνος ανακαλύπτει το παρελθόν της Αντιγόνης, αισθάνεται δικαιωμένος που είχε πάντα τις επιφυλάξεις του και αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα και στην πατέρα του, ο οποίος έξαλλος αντιδρά με θυμό απέναντι στην Αντιγόνη.

Από τη Μαρία Ματαξητινού

Οταν ο Μάνος μαθαίνει για το παιδί της Αντιγόνης, πηγαίνει κατευθείαν στη Μαρίνα και της αποκαλύπτει το μυστικό που κρύβει η φίλη της: «Είδες που είχα δίκιο ότι κάτι έκρυβε; Δεν μπορεί έτσι ξαφνικά που εμφανίστηκε στη ζωή μας να μην υπήρχε κάτι», υποστηρίζει κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα: «Τι να πω; Δεν ξέρω. Υποτίθεται ότι είμαστε φίλες και τα λέμε όλα μεταξύ μας. Γιατί η Αντιγόνη να μη μας το πει; Εντάξει, είναι κάτι σοβαρό, όμως δεν σκότωσε και άνθρωπο για να μας το κρύβει», του λέει έκπληκτη.

Ο Μάνος προσπαθεί να διαχειριστεί όλα αυτά που έμαθε και μετά από πολλή σκέψη αποφασίζει να μιλήσει στον πατέρα του όσο πιο ήρεμα μπορεί, γιατί φοβάται και για την καρδιά του. Λίγο αργότερα πηγαίνει στο σπίτι όπου τον περιμένει ο Ισίδωρος: «Πατέρα κάτσε, θέλω να μιλήσουμε και κοίτα να είσαι ψύχραιμος», του λέει. Ο Ισίδωρος τρομάζει με την εισαγωγή που του κάνει αλλά κρατάει την ψυχραιμία του.

«Πρόκειται για την Αντιγόνη. Εβαλα ιδιωτικό ντετέκτιβ να μάθω το παρελθόν της», παραδέχεται. «Τι έκανες λέει; Νόμιζα ότι εσείς οι δύο τα είχατε βρει, ότι την έχεις πια δεχτεί. Τι είναι αυτά που κάνεις, Μάνο;», τον ρωτάει εκνευρισμένος. «Πατέρα, μη βιάζεσαι. Φυσικά και την έχω αποδεχτεί, ωστόσο το ότι δεν ξέραμε τίποτα για τη ζωή της πριν εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά μας ήθελα να λύσω», του λέει και ο Ισίδωρος αισθάνεται άβολα, όμως του λέει να συνεχίσει: «Και λοιπόν; τι βρήκες;». Ο Μάνος παίρνει μια βαθιά ανάσα και του λέει όλη την αλήθεια: «Πατέρα, η Αντιγόνη έχει ένα παιδί. Ενα παιδί που το κρύβει, το έχει δώσει δεν ξέρω...», του αποκαλύπτει.

Αντιγόνη Μαρία Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος πέφτει από τα σύννεφα: «Τι; μας κορόιδεψε δηλαδή; Τώρα θα δει», λέει και θυμωμένος την παίρνει τηλέφωνο και την καλεί στο σπίτι του: «Αντιγόνη, έλα εδώ τώρα», την προστάζει. Η Αντιγόνη πηγαίνει και ο Ισίδωρος έξαλλος της ζητάει εξηγήσεις για όλα όσα έμαθε, αλλά πολύ περισσότερο γιατί δεν τους είπε από την αρχή την αλήθεια. Γιατί έκρυψε ένα τόσο σημαντικό πράγμα για τη ζωή της. Η Αντιγόνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά ο Ισίδωρος δεν δέχεται τίποτα και τη διώχνει από το σπίτι με πολλή πίκρα και απογοήτευση.