Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (11/4) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και επιτέλους θα ξεκινήσει η δίκη του Αστέρη και οι Βρουλάκηδες θα συγκρουστούν για ακόμη μία φορά με τους Σταματάκηδες.

Τι θα δούμε σήμερα (11/4) στον Σασμό

Επεισόδιο 123

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Θα τα καταφέρει; Ο Μανόλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει. Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα, και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή.

Ο Γεράσιμος δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Θα υποκύψει; Ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, που προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον. Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες...

Πεθαίνει στα χέρια του Αστέρη η...

Ένας από τους πιο σπαρακτικούς θανάτους που έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής στον Σασμός είναι αυτός του Πετρή (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter). Όπως όλα δείχνουν ωστόσο σύντομα θα δούμε έναν ακόμα θάνατο που θα μας συγκλονίσει.

Ο θάνατος αυτός δεν θα είναι άλλος από της Μανταρίνας, του πιστού σκυλιού του Πετρή, που έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή. Όπως και στο βιβλίο, έτσι και στο σενάριο, η Μανταρίνα θα πεθάνει από τη στεναχώρια της για τον χαμό του αφεντικού της.

Τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση θα είναι ότι η Μανταρίνα, θα πεθάνει στα χέρια του ανθρώπου που σκότωσε το αφεντικό της.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν λίγο πριν το Πάσχα, θα δούμε την σκηνή όπου ο Αστέρης θα φτάσει στην αυλή της γιαγιάς Ειρήνης με την Μανταρίνα στην αγκαλιά του και θα πει στον Άγγελο πως πρέπει να την πάνε στον κτηνίατρο. Ωστόσο, δεν θα προλάβουν.

Μανταρίνα Σασμός

Η Μανταρίνα θα ξεψυχήσει και ο Αστέρης θα καταρρεύσει ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για όσα έγιναν. Η γιαγιά Ειρήνη λοιπόν μέσα στο σπαραγμό της θα πει πως η τελευταία μέρα που θυμάται ευτυχία στο σπίτι ήταν όταν αυτός ζήτησε την Αργυρώ σε γάμο, ενώ πως από την στιγμή που κρίθηκε αθώος πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του.

Στη συνέχεια θα δούμε μαζί με τον Άγγελό να παίρνουν την Μανταρίνα και να την θάβουν δίπλα από τον Πετρή έτσι ώστε να είναι ξανά μαζί.

Αυτή λοιπόν θα είναι μια από τις σκηνές του μεγάλου φινάλε του πρώτου κύκλου.