Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, σήμερα εξέπληξε όλο τον κόσμο με τη φοβερή ειλικρινεία της. Αν και είναι από τους παίκτες των «Διασήμων» που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής θα λέγαμε μάλιστα ότι είναι και αρκετά αντιπαθητική στους fans του survivor, παρόλα αυτά σήμερα μίλησε τη γλωσσά της αλήθειας και είπε πράγματα που όλοι σκέφτονται. Με λίγα λόγια μίλησε για την κλίκα Χανταμπάκη-Βαλαβάνη-Χούτου, τους οποίους κατηγόρησε ευθέως για ψεύτες και υποκριτές, υποστήριξε ότι ο Σπαλιάρας και ο Αγγελόπουλος είναι οι μοναδικοί που δεν την πλησίασαν με υστεροβουλία και αποκάλυψε για τον λαϊκό ήρωα του survivor, τον Ντάνο ότι τελικά προσκύνησε την κλίκα και για να γίνει αρεστός χάνει τον εαυτό του και την αληθινή του υπόσταση.Παρόλα αυτά υποστήριξε ότι τον καταλαβαίνει και δεν θα τον ψηφίσει ποτέ!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:Survivor: Πρέπει η Βαλαβάνη να είναι κομπλεξική! Δεν εξηγείται διαφορετικά η τσαντίλα της για τον Ντάνο (Βίντεο)

Τα πρώτα συναισθήματα των παικτών μετά την αλλαγή των ομάδων! Πώς υποδέχτηκαν οι «Μαχητές» τον νέο παίκτη και πώς αντέδρασαν οι «Διάσημοι»!

Survivor: Οι μαχητές μιλούν για την δύσκολη προσαρμογή τους από το νοσοκομείο και τον πολιτισμό… ξανά στην επιβίωση!