Το Survivor, όπως όλοι γνωρίζουμε πια, έιναι το παιχνίδι των ανατροπών! Για αυτό, δεν θα μπορούσε να λείπει ακόμη μία όσο το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς το τέλος του!

Όσο περνούν οι εβδομάδες και οι παίκτες λιγοστεύουν ο ανταγωνισμός αυξάνεται, τα αγωνίσματα είναι πιο απαιτητικά και οι δύο ομάδες δίνουν καθημερινά την δική τους "μάχη" για να κατακτήσουν τα έπαθλα αλλά και την παραμονή τους στο παιχνίδι! Και μπορεί η ένωση των ομάδων να έχει γίνει, όμως Μαχητές και Διάσημοι αγωνίζονται ξεχωριστά!

Διαβάστε ακόμα: Power Of Love: Αυτος ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι! (Βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Χρήστος και Τιμολέων τρολάρουν τους κριτές λίγο πριν τον τελικό! (Βίντεο)

Μια ανακοίνωση όμως που θα γίνει στους παίκτες, σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς οι δύο ομάδες θα κληθούν να αναμετρηθούν απέναντι σε δύο άλλες χώρες.

Όπως γνωρίζετε και σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο ρεπορτάζ, το «εσωτερικό» πρωτάθλημα του Survivor, που είχε ξεκινήσει για την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ρουμανία διακόπηκε, λόγω της διαρροής του αποτελέσματος, καθώς δεν ήταν δυνατή η ταυτόχρονη προβολή των επεισοδίων και στις τρεις χώρες, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τώρα οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα πρέπει να κατέβουν στον στίβο μάχης και να αντιμετωπίσουν τους πιο δυνατούς παίκτες των Ρουμάνων, αλλά και τους παίκτες ακόμα μιας χώρας με την οποία θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στον Μάιο θα πραγματοποιηθούν αγώνες και με τους παίκτες της Κολομβίας και αυτοί οι αγώνες θα έχουν...πολύ ενδιαφέρον! Αναμένεται μόνο να το δούμε...Stay tuned!