Την άδειασαν on camera! Άρχισαν τα όργανα στους Μαχητές αφού η ήττα έφερε γκρίνια! Όπως σας έχουμε γράψει οι Διάσημοι κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και οι Μαχητές ξεκίνησαν να φαγώνονται!

Διαβάστε ακόμα: Power Of Love: Επίθεση άνευ προηγουμένου Νίκου – Ανδρέα στην Αθηνά! Οι βαριές κατηγορίες και η απάντησή της!

Οι αντοχές στο Survivor 2 έχουν φτάσει οριακά και μετά την ήττα τους το κλίκα στους Μαχητές ήταν παγωμένο!
Η Ροδάνθη μίλησε on camera για τι φταίει και ανέφερε ότι έχει πέσει πολύ και αυτό της έχει κάνει κακό και στην ψυχολογία της! «Ψάχνω να βρω τι φταίει γιατί έχω πέσει αγωνιστικά» είπε χαρακτηριστικά και οι συμπαίκτες της την κάρφωσαν! Η Ντάρια είπε ότι όποτε χάνει δεν πεισμώνει αλλά πέφτει χειρότερα, κάνει σαν κακομαθημένη και δεν βοηθάει την ομάδα! Την σκυτάλη στο θάψιμο πήρε ο Χάρης με πιο βαριές κουβέντες αφού είπε πως είναι νωχελική και δεν έχει δικαιολογίες μετά από 3 μήνες στο παιχνίδι! «Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες ότι δεν έχεις βρει κάτι... απλά δεν το έχεις» τόνισε και την χαριστική βολή έδωσε η Μελίνα!

«Με ενοχλεί όταν χάνουμε και ακόμα περισσότερο με ενοχλεί η γκρίνια μετά! Όποιος είναι αδύνατος κρίκος ας πάει σπίτι του» ανέφερε και πλέον αν χάσουν την ασυλία οι Μαχητές είναι φανερό πως τα πράγματα για την Ροδάνθη είναι σκούρα...

Δείτε τα σχετικά βίντεο: