Την κατηγόρησε ευθέως και δεν της χαρίστηκε! Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα στο Survivor 2 ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος! Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε ευθέως την Σαλταφερλίδου για προδοσία!

Διαβάστε ακόμα: Power Of Love: Επίθεση άνευ προηγουμένου Νίκου – Ανδρέα στην Αθηνά! Οι βαριές κατηγορίες και η απάντησή της!

Όπως είπε ο Χάρος στην Σαλταφερίδου κατά πρόσωπο την κατηγόρησε ότι είναι η πέμπτη φάλαγγα ουσιαστικά μέσα στους Διάσημους!
Ο Σώζων υποστήριξε ότι άκουσε την Σαλταφερίδου να μεταφέρει στον Αγόρου σε μυστική συνάντηση που είχαν την άποψη που έχει η κοινωνία για αυτόν! Από τότε, υποστηρίζει ο Χάρος ότι η συμπεριφορά του Αγόρου άλλαξε στους Μαχητές και ο συγκεκριμένος παίκτης προσάρμοσε την στρατηγική του δημιουργώντας νέα δυναμική στην ομάδα των Μαχητών!

Όλα αυτά όπως υποστηρίζει ο Χάρος έγιναν σε κρυφή συνάντηση κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού αλλά και συμβουλίου! Η Σαλταφερίδου από τη μεριά της παραδέχτηκε ότι μίλησε μ τον Αγόρου και του μετέφερε μηνύματα των φίλων του αρνούμενη όμως ότι τον συνάντησε σε μυστική τοποθεσία εκτός καμερών!

Όπως καταλαβαίνετε στην συνέχεια έγινε ο απόλυτος χαμός και οι δύο παίκτες σκοτώθηκαν μέσα στην καλύβα!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: