Είναι γεγονός πως οι παίκτες του Survivor είναι αρκετά δημοφιλείς και πολλά ακούγονται για αυτούς καθημερινά! Όμως το συγκεκριμένο οφείλουμε να πούμε ότι ξάφνιασε και εμάς, καθώς για τον συγκεκριμένο έχουν ειπωθεί αρκετά... ποτέ όμως κάτι αντίστοιχο!

Ο Τεό είναι ένας από τους πιο συζητημένους παίκτες του Survivor! Τον έχουν κατηγορήσει για απόκοσμη και απόμακρη συμπεριφορά, για κλοπή φαγητού και για διπροσωπία! Έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού αλλά ακόμα συζητιέται τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στην Ελλάδα για πολλούς και διάφορους λόγους!

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει πως γνώρισε την Κατερίνα Δαλάκα! Το παρασκήνιο που δεν γνώριζε κανείς...

Όμως ο συγκεκριμένος πραγματικά ξεπερνάει όλα όσα έχουμε ακούσει και δει! «Έχει αγοράσει ψεύτικους followers στο Ιnstagram» μας είπε πηγή και εμείς σπεύσαμε να το εξακριβώσουμε! Όλα ξεκίνησαν με την περιβόητη αποχώρηση του Τεό από το Survivor!

Το προφίλ του, only.theo μέχρι και το πρωί της Τρίτης είχε 58.069, δηλαδή μια μέρα μετά την αποχώρηση του είχε νούμερα ''φυσιολογικά'' και μη ύποπτα.... Όμως το βράδυ της ίδιας μέρας οι followers του είχαν φτάσει τους 65.283 και 10 λεπτά μετά, είχαν φτάσει τους 66.900! Όπως καταλαβαίνετε οι ταχύτητες αυτές δεν είναι φυσιολογικές ακόμα και για έναν παίκτη του Survivor οπότε κινήθηκαν υποψίες και εμείς ξεκινήσαμε να ψάχνουμε το όλο θέμα!

Στις 2:00 τη νύχτα οι ακόλουθοι του έφτασαν τους 69.059 ενώ μετά από ούτε μια 1 ώρα, είχε 69.678. Εκεί κάπως κι εμείς παραξενευτήκαμε και σκεφτήκαμε «Λες να είχαν δίκιο;» Διότι 10.000 ακόλουθους δεν είναι τόσο εύκολο να πάρεις, τόσο γρήγορα όσο δημοφιλείς και να είσαι!

Σχεδόν μέρες μετά, ο Θοδωρής είχε 75.8 χιλιάδες followers και η “άνοδος” του μοιάζει ασταμάτητη και ακόμα πιο ύποπτη αφού οι ρυθμοί ξεπερνούν και αυτούς της Μενεγάκη! Να σημειώσουμε πάντως οι followers του είναι Κινέζοι, Ιάπωνες και Αφρικανοί (που δεν βλέπουν προφανώς Survivor), έχουν κλειδωμένους τους λογαριασμούς τους, ενώ δεν έχουν πολλούς ακόλουθους.

Συμπέρασμα: Είναι πιθανό ο Τεό, όπως και πολλοί επώνυμοι να έχει αγοράσει ακόλουθους, αφού πολλοί πληρώνονται για διαφημίσεις μέσω social media και άρα όσους περισσότερους έχουν τόσο περισσότερες διαφημίσεις θα αναλαμβάνουν και τόσα περισσότερα χρήματα θα βγάζουν! Άρα οι κατηγορίες για τον Τεό έχουν βάση, καθώς και εκείνος μπορεί να το έκανε για αυτό το λόγο!