Η νέα καυτή «Μαχήτρια» του «Survivor» είναι κόρη του επιχειρηματία Γιάννη Τσαλαπάτη και της Ευαγγελίας Κρητικού και είναι μόλις 27 ετών!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου:

Μπορεί σε κάθε της πέρασμα να προκαλεί εγκεφαλικά με την εμφάνισή της, ωστόσο μέχρι την εφηβεία της ήταν αγοροκόριτσο και με αρκετά παραπανίσια κιλά. Μέχρι που ξύπνησε μέσα της η θηλυκότητα και αποφάσισε να περιποιηθεί τον εαυτό της, με το να φτιάξει το κορμί της, να ξεκινήσει να βάφεται και να ντύνεται πιο... σέξι!

Το μεγάλο της όνειρο ήταν να γίνει ηθοποιός. Εκανε όλη την απαραίτητη προετοιμασία για να δώσει στο Εθνικό, αλλά την τελευταία στιγμή δείλιασε και δεν πήγε στις εξετάσεις. Ετσι αργότερα την καρδιά της κέρδισε η δημοσιογραφία και μάλιστα σπούδασε στην σχολή του ANT1, ενώ έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό», στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - trailer: Χαμός για το έπαθλο επικοινωνίας! Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει; (video)

Η Φελίσια Τσαλαπάτη έγινε γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, όταν ο τραγουδιστής χώρισε από την Ευαγγελία Αραβανή. Φελίσια και Ηλίας γνωρίστηκαν ένα βράδυ σε νυχτερινό κέντρο μέσω κοινών γνωστών και από την αρχή έδειξε το ενδιαφέρον του ο ένας για τον άλλον. Η σχέση τους κράτησε περίπου ενάμισι χρόνο. Τώρα δηλώνει... ελεύθερη και ωραία και πλέον όλοι την απολαμβάνουμε στο «Survivor» όπου καθημερινά δίνει τη δική της μάχη για επιβίωση!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Γλέντι στο Twitter με την υποψηφιότητα της Ροδάνθης και τις δηλώσεις της: "Τέλος οι διακοπές! Νόμιζε ότι θα τρομπάρει αιωνίως!"

Οσα δεν ξέρετε για τη Φελίσια:

Στην εφηβεία της ήταν ερωτευμένη με τον Γιώργο Καραγκούνη.
Ενα διάστημα είχε αλλάξει το επίθετό της σε... Λαπάτη!
Γυμνάζεται καθημερινά 2-3 ώρες.
Λατρεύει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Της αρέσουν τα ταξίδια.
Εχει περάσει και από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».
Ζει στη Βουλιαγμένη.
Είναι φίλοι με την Ιρένε Τροστ, τη Λάουρα Νάργες και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Εχει άριστες σχέσεις με τη νυν σύζυγο του πατέρα της, τη γνωστή γυμνάστρια Ελλη Αγγελιδάκη και πολλές φορές βγαίνουν μαζί.
Εχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλκη Τσαλαπάτη (γιος του πατέρα της και της Ελλης Αγγελιδάκη).