Άλλο ένα επεισόδιο φωτιά για το Survivor πέρασε που είχε τα πάντα μέσα.

Αποχωρήσεις, καυγάδες, εντάσεις, άγχος και πολύ αγωνία για την ασυλία. Το tv-24.gr συγκέντρωσε για εσάς τις καλύτερες στιγμές του επεισοδίου και σας τις παρουσιάζει!

Πάει να το μαζέψει η Μελίνα αλλά... μόνο με ειρωνεία δεν κερδίζει κάτι!Βρήκε ένα όστρακο και έσπευσε να το μοιραστεί ξαφνικά με όλους!

Η ίδια έσπευσε σε Θοδωρή και Μελίνα αλλά δεν έπεισε κανέναν αφού η ερώτηση για το αν ήθελε να φάει κάποιος άλλος κάτι τόσο μικρό... δεν έπεισε κανέναν!

Δαλάκα και Ξένια είχαν άγριες διαθέσεις!

Και οι δύο έκραξαν την Σπυροπούλου επειδή ξεκίνησε να κάνει παρέα με τα αγόρια! Η Κατερίνα είπε ότι δεν ξέρει γιατί δεν κάνει παρέα πλέον με τα κορίτσια και η Ξένια το πήγε σε άλλο επίπεδο!

Διαβάστε ακόμα: Master Chef: Δυσαρεστημένοι οι παίκτες με την επιστροφή της Γωγώς! Οι απίστευτες αντιδράσεις! (Βίντεο)

«Είναι η τακτική της αυτή, το κάνει για να διασφαλίσει την θέση της!» είπε και... την ξέσκισε κανονικά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έχει ξεχωρίσει για την αγωνιστικότητά της και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!

Η Σπυροπούλου το παλεύει και συνήθως με τον δικό της μοναδικό τρόπο κερδίζει στα αγωνίσματα! Κάτι τέτοιο έγινε και χθες όπου σαν καραβίδα με τις δαγκάνες της άρπαξε τη Ντάρια και την πέταξε στο νερό μετά από μάχη!

Σας το είχαμε γράψει από νωρίς και επιβεβαιωθήκαμε!

Παίκτρια των Διάσημων αποχώρησε οικειοθελώς αφού δεν άντεξε άλλο!

Είναι πλέον επίσημο αφού το ανακοίνωσε και ο Τανιμανίδης!Ο λόγος για την..... Μαρία Σαμαρίνου!

Από αλλού το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε!

Ο Νάσος Παπαραργυρόπουλος ξεκίνησε να ξεσπαθώνει κατά της κλίκας! «Ψηφίζουν από φόβο, βρώμικα! Φοβούνται και θέλουν να πετάξουν τον οποιονδήποτε νομίζουν ότι τους απειλεί» ανέφερε και μας άφησε άφωνους!

Δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα.. γένια μας αλλά πάντα μας χαροποιεί όταν πέφτουμε μέσα!

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα το Youweekly.gr με αποκλειστικές πληροφορίες σας έγραψε ποιοι κέρδισαν την ασυλία αλλά και ποιοι θα είναι υποψήφιοι!

Όπως σας είχαμε γράψει λοιπόν στο Youweekly.gr, σήμερα υποψήφιοι είναι η Ξένια, η Σπυροπούλου και ο Γιάννης Τσίλης! Μουρούτσος και Δαλάκα πήραν άλλωστε ατομική ασυλία όπως σας είχαμε γράψει και γλίτωσαν!