Από νωρίς το πρωί λάβαμε πολλά μηνύματα από αναγνώστες μας που μας ρωτούν έντονα για την παίκτρια που φαίνεται να αποχώρησε οικειοθελώς από την ομάδα των Διάσημων!

Τις τελευταίες ώρες και στο Twitter αλλά και στα μηνύματα που λαμβάνει το youweekly.gr γίνεται λόγος πως... η Μαρία Σαμαρινού είναι ήδη εκτός Survivor και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη έναν τραυματισμό που είχε.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Λίγο πριν τον τοκετό αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει...

Συγκεκριμένα, οι φήμες θέλουν τη νεαρή αθλήτρια να τραυματίστηκε και να ζήτησε να φύγει, κρατώντας το αυτό σαν πρόφαση, γιατί ο πραγματικός λόγος ήταν πως της έλειπε η οικογένεια της. Φυσικά η Μαρία δεν έχει κρύψει όντως, ποτέ, την λατρεία και την μεγάλη αδυναμία που έχει στους γονείς της και μάλιστα σε αναρτήσεις της, δεν χάνει την ευκαιρία να τους ευχαριστεί για όσα της έχουν δώσει.

Διαβάστε ακόμα: ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 07/03

Όπως αναφέρουν και τα σχόλια λοιπόν, η Μαρία έφυγε από το Survivor κι εσείς οι ίδιοι μας ζητήσατε να δούμε αν ισχύει η συγκεκριμένα διαρροή στο Twitter ή όχι...

Επικοινωνώντας με τον ΣΚΑΙ δεν μας έδωσαν καμία απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα! Ούτε μας το επιβεβαίωσαν ούτε μας το διέψευσαν!

Μιλώντας όμως με άνθρωπο της παραγωγής που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο αυτό που μας απάντησε ήταν: "Δεν έχουμε μία... αλλά έρχονται μάλλον δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις! Φυσικά πολλοί λένε ότι θέλουν να φύγουν αλλά στην συνέχεια αλλάζουν γνώμη! Οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι που δεν είναι ακόμη σίγουρο!", ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Μπορεί η αποχώρηση της Μαρίας να είναι ένα απλό ξέσπασμα, μπορεί να είναι και οριστικό όμως... αυτό θα φανεί!