H αποχώρηση της Λάουρας από το Survivor φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού στο σημερινό «Φτιάξε καφέ», μαζί με όλες τις εξελίξεις του παιχνιδιού.
Η παρουσιάστρια έπαθε σοκ από τον τραυματισμό του Γιώργου Χρανιώτη, ενώ η Τζωρτζέλα είπε ότι ο Μάριος δεν φέρθηκε καλά χτες το βράδυ.

«Ο Σπαλιάρας μόλις έρθει θα κάνει και live! Μάλλον ήταν έμπνευση της καρύδας! Θα έχει φάει 4000 καρύδες! Μα είναι ταλαντούχος άνθρωπος, για να φλερτάρεις και 4000 γυναίκες, έχεις άπειρες κασέτες!» ήταν τα χιουμοριστικά σχόλια για το ραπάρισμα του παίκτη των Μαχητών. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



«Έπαθα σοκ με το που είδα τον Χρανιώτη να βγαίνει με τα αίματα!» είπε η παρουσιάστρια. «Υπήρξε τυχερός ο Χρανιώτης!» Αν του έμπαινε αχινός, θα είχε μεγάλο πρόβλημα!» συμπλήρωσε η Τζωρτζέλα.

«Αποχώρησε η Λάουρα τελικά, εμείς είχαμε πει ότι είναι πολύ κοντά με την Ευρυδίκη στα ποσοστά, θέλω να μάθουμε το παρασκήνιο της χθεσινής αποχώρησης, γιατί κάτι βρωμάει εκεί!» ανέφερε δηκτικά η Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή παρουσίασε το ρεπορτάζ της, για την αποχώρηση της παίκτριας των Διάσημων. «Το ποσοστό μεταξύ τους ήταν πάρα πολύ μικρό, παίχτηκε στο 0,2% το παιχνίδι και η αποχώρηση!» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη και συνέχισε:

«Την Κυριακή άρχισε να παίζεται το σκηνικό για το τι θα συνέβαινε. Τη Δευτέρα έγινε σύσκεψη στα γραφεία της παραγωγής για το τι θα συνέβαινε με τις δυο κοπέλες. Μαγειρεύτηκε το αποτέλεσμα όπως και όπως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ήταν να παραμείνει η Λάουρα στο παιχνίδι, αυτή ήταν η τάση του κόσμου, και αυτό έδειχναν τα social media, παρ’ όλα αυτά η τουρκική παραγωγή ήθελε να παραμείνει η Ευρυδίκη στο παιχνίδι!»

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι είναι μια φημολογία που ακούγεται, και η Ανθή είπε ότι αρχίζει και επιβεβαιώνεται. «Εμένα μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα: την Ευρυδίκη δεν τη συμπαθούσαν ούτε οι άντρες, ούτε οι γυναίκες» είπε η Τζωρτζέλα. «Μπορεί για μια φορά να ψήφισαν αγωνιστικά όμως, επειδή η Λάουρα είχε δείξει τρομερή νωχελικότητα!» ανταπάντησε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=r98kAOrz2HU[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Survivor: Η Λάουρα αποχώρησε, η Ευρυδίκη πλάνταξε στο κλάμα! Φοβερές στιγμές για τα δύο κορίτσια (Βίντεο)

«Survivor»: Απόψε η αποχώρηση του «Διάσημου» παίκτη! Ποιος θα φύγει;

Αποκλειστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor! Ποιος αποδείχθηκε «φαβορί» από τις ψήφους του κοινού! Μεγάλη ανατροπή!