Είτε συμπαθεί κάποιος την Λάουρα είτε την αντιπαθεί, είτε συμπαθεί κάποιος την Ευρυδίκη είτε την αντιπαθεί, σήμερα ζήσαμε μια πραγματικά συγκινητική στιγμή δύο κοριτσιών, που πραγματικά ήρθαν πολύ κοντά στο Survivor. Με το που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, ότι αποχωρεί η Λάουρα, η κοπέλα πάγωσε και ακριβώς δίπλα της η Ευρυδίκη πέθανε στο κλάμα! Στη συνέχεια η Λάουρα αξιοπρεπέστατα έκανε μια πολύ όμορφη δήλωση, χαιρέτισε ευγενικά όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων και στη συνέχεια αποχώρησε. Θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ως youweekly.gr, ότι η αποψινή στιγμή της Νάργες ήταν η καλύτερη σε όλο το παιχνίδι. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…



Συγκεκριμένα είπε: «Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή είναι μόνη της εδώ, αλλά είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι πολύ δυνατός άνθρωπος,θα τα καταφέρει, έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια πως είναι πολύ δυνατή σε ανδροκρατούμενο χώρο και θα το καταφέρει και εδώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη που είχα την επιλογή να έρθω στο Survivor, στο παιχνίδι αυτό πήρα πολλά μαθήματα…»

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=svR2BuCwbzs[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Survivor»: Απόψε η αποχώρηση του «Διάσημου» παίκτη! Ποιος θα φύγει;

Αποκλειστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor! Ποιος αποδείχθηκε «φαβορί» από τις ψήφους του κοινού! Μεγάλη ανατροπή!

«Survivor»: Η μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας και η αποχώρηση από τους «Μαχητές»