Από Ελένη Μήτση

Η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μπορεί να είναι γεγονός, αφού η ξανθιά παρουσιάστρια επιτέλους ανακοίνωσε τα ευχάριστα, όμως φαίνεται πρόσωπα, που δεν έχουν καμία σχέση ή και πολύ παλιότερη συγκρούονται μεταξύ τους.

Η εγκυμονούσα έχει χειριστεί το ζήτημα με λεπτότητα, από την άλλη ένα σχόλιο που έκανε η Καινούργιου για τον Σταθοκωστόπουλο, ενόχλησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ της, οι οποίοι και σχολίασαν αρκετή ώρα. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, έδωσε τη δίκη της ενοχλημένη απάντηση την Πέμπτη 8/9.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για όσα είπε για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

«Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε. Εγώ σχολίασα με τόση χαρά, μέσα από την καρδιά μου. Χαίρομαι που είναι ευτυχισμένοι… Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα το πρωί στενοχωρήθηκα με το Happy Day που έμειναν σε αυτό το κομμάτι.

Σχολίαζαν τόση ώρα αν εγώ έκανα καλά κι αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια που είπε για τον μπαμπά κάτι αυθόρμητο. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, αλλά το είπα τελείως αυθόρμητα.

Το να γίνει αυτό θέμα σήμερα, ενώ έχω μιλήσει τόσο ωραία και να μείνουμε σε κάτι που μπορεί να ήταν και φάουλ μου και για 10 λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο, με ενόχλησε. Στενοχωρήθηκα… Τι να πω;

Μη μένετε στα αρνητικά, γενικώς θέλω να το πω αυτό αν θέλετε να κάνετε θέματα, μείνετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε άνθρωπος. Μη μένετε στα αρνητικά, παρακαλώ πάρα πολύ! Ειδικά σε τόσο χαρμόσυνα γεγονότα».

Όσα είπε νωρίτερα η Τσιμτσιλή για την Καινούργιου

Μια από τις πολυσυζητημένες εγκυμοσύνες είναι αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία δεν θέλει να κάνει κάποια επίσημη δήλωση για όσα ζει, όμως μετά τις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν είναι πια σίγουρο.

Μέσα από το Super Κατερίνα είδαμε την παρουσιάστρια να κάνει δηλώσεις για το ζήτημα, μιας και ήταν ζευγάρι με τον νυν σύντροφο της Κωνσταντίνας, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Αυτό που έκανε εντύπωση σε πολλούς είναι τα σχόλια της Κατερίνας για τον Βασίλη, τα οποία και σχολίασε η Τσιμτσιλή την Πέμπτη 8/9 με την ομάδα της.

«Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση που έγινε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ένιωσα λίγο άβολα παιδιά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ένα κορίτσι που έχει προχωρήσει τη ζωή της κι όπως είπε, δεν ήταν για εκείνη η πιο σοβαρή της σχέση, τι χρειάζεται να επικοινωνήσει αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το ότι δεν τον ήθελε ο πατέρας της;».

«Κατ’ αρχήν, αν έχει μία τέτοια διαφωνία ο πατέρας σου, δεν μένεις τρία χρόνια με έναν άνθρωπο. Εγώ πιστεύω ότι η Κατερίνα το είπε όντως αυθόρμητα και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο της ίσως κατάλαβε πως δεν ακούστηκε πολύ ωραίο.

Επειδή είναι ένα κορίτσι που τιμά τις επιλογές της και όλοι είχαμε παρελθόν πριν τον άνθρωπο με τον οποίο κάναμε οικογένεια. Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε το παρόν και το μέλλον να είναι ο άνδρας που διαλέξαμε».

«Όταν τελειώνει μία ιστορία το να λες ότι δεν τον ήθελε η μάνα σου, η ξαδέρφη σου δεν χρειάζεται. Σέβεσαι τις επιλογές σου γιατί με έναν άνθρωπο έχεις υπάρξει 2, 3, 5 χρόνια μαζί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν σας επιτρέπω...» - Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Έχει μέσα ολόκληρο καμαρίνι - Το σπίτι που μένει η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο