Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nomads trailer: Νέος γύρος ανάμεσα σε Αποστολία Ζώη και Μαυρίδη! Η ερώτηση του Αρναούτογλου που θα φέρει τα πάνω κάτω! (Βίντεο)

4-8
Nomads 09.11.2017 11:37
Στο αυριανό επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσουμε αρχικά τον Γιώργο Μαυρίδη να «τρολάρει» ουσιαστικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να το παίζει παρουσιαστής ρωτώντας τους παίκτες διάφορα πράγματα, όπως ακριβώς κάνει ο Γρηγόρης, με αποτέλεσμα όλοι να ξεκαρδιστούν στα γέλια! Στη συνέχεια, η ομάδα των Ωκεανών είναι στη δύσκολη θέση καθώς αύριο θα ανακοινωθεί μέσα από την ψηφοφορία του κοινού ποιος θα μονομαχήσει με τον Μάνο Πίντζη και όλοι τους έχουν μια ανησυχία καθώς θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι!

Τέλος, η ερώτηση-κόλαφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Αποστολία Ζώη για τον Γιώργο Μαυρίδη είναι αυτή που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα προκαλέσει αμηχανία στην ατμόσφαιρα! Διαβάστε παρακάτω…Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής της είπε: «Αποστολία, πιστεύεις ότι έχει ραγίσει το γυαλί με τον Γιώργο;»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hzGdyjqY7ls[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Nomads trailer: Τα κλάματα της Μιλλούση, τα νεύρα της Φραντζή και…τα «καρφια» του Αρναούτογλου σε Αναδιώτη-Μαυρίδη! (Βίντεο)

«Nomads»: Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και ο υποψήφιος για αποχώρηση!

«Nomads»: Στο νοσοκομείο παίκτρια των Ωκεανών! Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου! (Βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top