Φόρτωσε κανονικότατα ο Χρήστος Γλωσσίδης με τον συμπαίκτη του Σάββα Ληχανίδη! Οι δυο τους είχαν πάρει τις θέσεις τους πίσω από τις κουζίνες και ετοίμαζαν τα πιάτα τους. Αυτά τα πιάτα θα κρίνουν την παραμονή τους ή όχι στο σπίτι του MasterChef.

Διαβάστε ακόμα: Survivor Panorama: H Eυρυδίκη Βαλαβάνη «καρφώνει» την Κατερίνα Δαλάκα! «Ο τρόπος της είναι...» (Βίντεο)

Χρήστος και Σάββας, που έχουν φτάσει στους εφτά καλύτερους του παιχνιδιού, εκτός από καλοί μάγειρες είναι και καλοί φίλοι και δεν μπορεί ο ένας να δει τον άλλον ως αντίπαλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλληλοβοηθιούνται στις παρασκευές του, με τον Χρήστο να βοηθάει λίγο περισσότερο τον Σάββα που ήταν φανερά καταβεβλημένος από το άγχος.

Κάποια στιγμή, μια ερώτηση του Σάββα στον Χρήστο, κάνει τον δεύτερο να συνειδητοποιήσει πως ο φίλος του έχει κάνει ένα τραγικό λάθος που θα του κόστιζε όλο το πιάτο! Αντί για 7 γραμμάρια αγάρ αγάρ (είδος μπαχαρικού) είχε βάλει μόλις 3!

Ο Χρήστος τον διόρθωσε αμέσως αλλά "φόρτωσε" με τον Σάββα και το πρώτο πράγμα που του είπε ήταν: "Γαμώ το κέρατο σου!" αφού όπως δήλωσε και μετά θέλει να είναι τίμιος και αν είναι να χάσει από τον φίλο του, να χάσει με τιμιότητα!

Δείτε το video:

TAGS