Από Πέννυ Μαστοράκου

Μέχρι στιγμής το επεισόδιο της Δευτέρας 14/11 στο GNTM 5, κυλάει ομαλά χωρίς τo μακελειό και τον αναβρασμό που είχαμε δει πως θα συμβεί από το trailer (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι είχαμε δει). Τα μοντέλα έκαναν μία μίνι δοκιμασία στο pole dancing (την οποία σχολίασε εκτενώς στο Twitter) και μετά το πέρας της, τα κορίτσια είχαν μόνο θετικά πράγματα να πουν τόσο για την κοπέλα που τους έδειξε, όσο και για την Μαίρη και τις συμβουλές της.

Η Κάτια αγκάλιασε τις συμβουλές της Βιτίναρος στο pole dancing

Χαρακτηριστικά η Κάτια μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Θα κρατήσω τα λόγια της Μαίρη, που είπε ότι όταν αντιμετωπίζουμε τον φόβο μας, τρέχουμε κατά πάνω του και το ξεπερνάμε. Πιστεύω ότι η δοκιμασία θα έχει σχέση με αυτό, με το σέξι ή να αντιμετωπίζουμε κάπως τον φόβο μας...»

Η εξομολόγησή της που είχε συγκινήσει τους κριτές

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκίνησε δυνατά την Τρίτη 25/10 στο GNTM 5 με μια ιστορία, που ακούστηκε στη συνέχεια να συγκινεί τους κριτές, που την άκουσαν.

Ο λόγος για την Κάτια Κίζιμα, την ουκρανή παίκτρια, που μίλησε από την πρώτη στιγμή για τις δυσκολίες, με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπη λόγω του πολέμου, που γίνεται στη χώρα της. Έτσι λοιπόν, στο σημερινό σετ οι κριτές τη φώναξαν ιδιαιτέρως μιας και την είδαν πεσμένη.

Εκείνη με τη σειρά της, αν και δυσκολεύτηκε, τους εξήγησε, πως η αδερφή της έχει ανάγκη από χρήματα, κάτι που εκείνη έμαθε και λυπήθηκε πολύ για αυτό, μιας και έχει έγνοια για την οικογένειά της (δείτε εδώ το ατύχημα, που είχε το μοντέλο στα γυρίσματα).

GNTM 5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό ο Γιώργος Καράβας

GNTM 5: Δεν σταμάτησαν να τσακώνονται - Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας

TAGS