Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star είναι καταιγιστικές και έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στον καιρό που του μένει, προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό του ριάλιτί του, τα πιο δυνατά πρόσωπα που θα του εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Παρόλο που έχουμε δει να μένουν εκτός πολύ μεγάλα ονόματα και καλοί παίκτες (δείτε εδώ ποιος δεν έχει καν συζητήσει), ο Τούρκος παραγωγός έχει προσεγγίσει πρόσωπα που συνδυάζουν τις αθλητικές ικανότητες με την ισχυρή προσωπικότητα.

Η πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Γιώργο Ασημακόπουλο για το Survivor All Star

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του τύπου παίκτη είναι φυσικά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος έλαμψε στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ενώ χάριζε απίστευτο γέλιο με τις ατάκες του.

Ο ίδιος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και αποκάλυψε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής, ενώ τόνισε, πως το Survivor All Star θα είναι πάντα κάτι που θα έχει στο μυαλό του.

«Έχει γίνει μία προσέγγιση αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πάω. Λογικά θα ήθελα, μία φορά Survivor για πάντα Survivor»

Η αλλαγή στην πρεμιέρα του Survivor all star

Μπορεί να ακούμε συνεχώς να ανακοινώνονται νέα ονόματα, που θα μπουν στον νέο και πολύ δύσκολο κύκλο του Survivor all star, ωστόσο οι αλλαγές και οι ανατροπές είναι κάτι, που δε μπορεί να προβλεφθεί.

Υπήρχε συγκεκριμένη ημέρα, που περιμέναμε όλοι να δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της Real το παιχνίδι θα παγώσει, πηγαίνοντας λίγο πίσω.

Έτσι λοιπόν, οι επικρατέστερες ημέρες πρεμιέρας είναι 26 Δεκεμβρίου και η 2 Ιανουαρίου. Να τονίσουμε εδώ, πως κάποιες εκκρεμότητες της παραγωγής και οι καταστροφές, που συνέβησαν στους στίβους μάχης είναι κάποιοι από τους λόγους, που οδηγούν στην αλλαγή της πρεμιέρας.

Survivor all star

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

All star survivor: Ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες στους στίβους μάχης - Εκτός ριάλιτι η...

Προσωρινό φρένο στο Survivor - Οι τελευταίες εξελίξεις για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ