Από Ελένη Μήτση

Μετά την αποχώρηση της Βιβής και της Kat Kat, στην τελευταία εβδομάδα στο Λάος, οι παίκτες μας στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/11 στο Asia express συναντούν για πρώτη φορά μία πινακίδα που τους απαγορεύει να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο και τους υποχρεώνει να μετακινηθούν με εναλλακτικά μέσα.

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 4/11 στο Asia Express

Τα 2 γρηγορότερα ζευγάρια θα διαγωνιστούν στο εθνικό άθλημα της χώρας, το Ratan Ball και θα διεκδικήσουν 2.500 ευρώ! Στην πορεία τους στα υπέροχα ορεινά τοπία τής χώρας, οι παίκτες θα ψαρέψουν και θα πουλήσουν χέλια, ένα αγαπημένο φαγητό στο Λάος!

Στον δρόμο προς την ασυλία, οι εντάσεις θα φέρουν κάποια ζευγάρια κοντά στην παραίτηση και οι τραυματισμοί θα οδηγήσουν σε μία απρόσμενη αποχώρηση. Το ζευγάρι, όμως, που θα τα καταφέρει και θα κερδίσει την ασυλία, θα εξασφαλίσει και το εισιτήριο προς τη μαγευτική Ταϊλάνδη!

Οι αποκαλύψεις της Ζενεβιέβ για τα ζευγάρια στο παιχνίδι

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, έχοντας πια επιστρέψει από το Asia Express (δείτε εδώ τις επικές ατάκες των Τwitteράδων σε προηγούμενο επεισόδιο), και την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε στα βάθη της Ασίας, το πρωί της Δευτέρας 24/10 παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και μίλησε για την εμπειρία της και για το ποια ζευγάρια ξεχώρισε στον διαγωνισμό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Εγώ για την Ηλιάνα έχω να πω ότι ήταν μία απίστευτη επαγγελματίας που κάνει τη δουλειά της χωρίς εντάσεις. Δεν γνώριζα τίποτα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είχε εκμυστηρευτεί το πρόβλημα της υγείας της, ούτε το χειρουργείο της.

Τον λατρεύω αυτόν τον ρόλο στο Asia Express γιατί σου επιτρέπει να είσαι το εαυτός σου. Κάνω τις αποστολές των παικτών και έτσι βλέπω τον εαυτό μου μέσα από πράγματα που βλέπω και μετά τους παίκτες πως τα βίωσαν και μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω ξεχωρίσει τρία με τέσσερα ζευγάρια» είπε μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express Highlights (28/10): Τα κλάματα του Fipster και η δοκιμασία που έκανε το κοινό να ανατριχιάσει

Asia Express Highlights (30/10): Ο άγριος καυγάς και το ζευγάρι που αποχώρησε