Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (18/10) και όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του, από την απαιτητική φωτογράφιση στην επεισοδιακή αποχώρηση.

Τι είδαμε χθες (19/10) στο GNTM 5

Χρησιμοποίησε μέχρι και σκουπόξυλο - Πανικός στη βίλα με τα μαθήματα πασαρέλας της Βίκυς Καγιά

Με μαθήματα πασαρέλας ξεκίνησε το χθεσινό 18/10 επεισόδιο του GNTM 5, με την Βίκυ Καγιά να κάνει έκπληξη στις παίκτριες και να εμφανίζεται στο σπίτι, προκειμένου να τους δείξει πως πρέπει να περπατάνε πάνω σε μια πασαρέλα.

Φυσικά, είναι κάτι που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά να κάνει μιας και έχει περπατήσει σε χιλιάδες πασαρέλες κι έτσι ζήτησε από τα κορίτσια να περπατήσουν σαν να βρίσκονταν σε πασαρέλα. Μάλιστα, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει κι ένα... σκουπόξυλο για να κάνουν κάποιες ασκήσεις που θα τους βοηθούσαν.

Θα περπατήσουν σε πασαρέλα 65 μέτρων - Πιο δύσκολη από ποτέ η αποψινή δοκιμασία

Μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία είχαν να αντιμετωπίσουν χθες 18/10 οι διαγωνιζόμενες του GNTM 5, οι οποίες μετά τα μαθήματα πασαρέλας που έκαναν με την Βίκυ Καγιά, έπρεπε να τα δώσουν όλα μιας και θα συναντούσαν τον σχεδιαστή Peter Dundas.

Συγκεκριμένα, τα επίδοξα μοντέλα θα περπατήσουν σε μια πασαρέλα 65 μετρών, η οποία χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και συγκεκριμένες σε 4 εποχές, κάτι εντυπωσιακό αλλά συνάμα πολύ δύσκολο.

Η Νικόλ ως η παίκτρια που κέρδισε την προηγούμενη φωτογράφιση θα ανοίξει την πασαρέλα, ενώ όσον αφορά το disadvantage, θα έχει τη δυνατότητα να αποκάλυψαν αν εκείνη θέλει ότι οι φωτογραφίες του backstage θα είναι αυτή που θα κριθεί στο πλατό.

Εκείνη ωστόσο, επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει και η ανακοίνωση της απόφασής της ξάφνιασε τα υπόλοιπα κορίτσια. «Η στρατηγική μου είναι να τις κερδίσω όλες στα ίσα και να βγω για δεύτερη φορά η καλύτερη. Ξέρω τις δυνάμεις μου, έχω έρθει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό και απλά ελπίζω ότι θα τα πάω καλά και δε χρειάζομαι κάποιο έξτρα avantage» είπε η Νικόλ.

«Νιώθω λίγο μόνη, ένα είδος εγκατάλειψης» - Απαρηγόρητη η Μικαέλα μετά την αποχώρηση της Έφης

Από το GNTM 5 αποχώρησε οικειοθελώς προχθες 17/10 η Έφη και μια από τις παίκτριες που στεναχωρήθηκε πιο πολύ ήταν η Μικαέλα, μιας και ήταν πολύ κοντά στο σπίτι.

Η ίδια λοιπόν στο χθεσινό 18/10 επεισόδιο δεν κατάφερε να κρύψει την θλίψη της και μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στις κάμερες, μιας και πλέον είναι η μοναδική υποψήφια, η οποία είναι σε μεγαλύτερη ηλικία σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες.

«Δύσκολο ήταν το πρώτο ξύπνημα χωρίς την Έφη. Όλη μέρα προσπαθώ να συνέλθω και τώρα πάλι πρέπει να τα σκέφτομαι αυτά. Νιώθω λίγο μόνη, ένα είδος εγκατάλειψης, αλλά δεν φταίει η Έφη για αυτό. Μόνη μου το δημιούργησα αυτό», είπε αρχικά ενώ έπειτα, μιλώντας στους 2 coaches, τόνισε: «Εντάξει είμαι. Θέλω το χρόνο μου. Μην μου δίνετε σημασία, δεν θέλω να χαλάτε την ενέργειά σας για αυτό. Μια χαρά θα είμαι.

Έχω τύψεις που την πίεσα να μείνει. Ήθελα να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί. Να μην είμαι η μόνη μεγάλη γυναίκα σε αυτήν την περιπέτεια».

«Όχι δεν σου επιτρέπω» - "Σφάχτηκαν" Γιώργος Καράβας και Βίκυ Καγιά μπροστά σε όλους

Η φωτογραφία της Βικτώριας έφερε αρκετές αντιδράσεις μεταξύ των κριτών όπως είδαμε στο χθεσινό 18/10 επεισόδιο του GNTM 5 και ειδικότερα ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, μιας και διαφώνησαν για την πασαρέλα που έκανε η παίκτρια, σε μια απαιτητικότατη δοκιμασία που είχαν να αντιμετωπίσουν τα επίδοξα μοντέλα.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που έφτασε στους κριτές δεν ήταν καθόλου καλή σύμφωνα με την Βίκυ Καγιά, ωστόσο ο Γιώργος Καράβας την διέκοψε και πήρε τον λόγο, με την πρώτη να δείχνει φανερά τον εκνευρισμό της.

«Δεν σου επιτρέπω», του απάντησε είπε η κριτής, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ξέσπασαν σε γέλια παρά την διαφωνία τους.

Ο Τάσος Σοφρωνίου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα με την Βίκυ Καγιά να του απαντά: «Αν μας αφήσει ο κύριος Καράβας να μιλήσουμε!».

«Βγαίνεις λίγο...» - Η ατάκα του Τάσου Σοφρωνίου στην Τζούλια που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα

Πολύ απαιτητική και δύσκολη ήταν η χθεσινή 18/10 δοκιμασία της πασαρέλας για τις παίκτριες του GNTM 5 και πολλές δεν άκουσαν καλά λόγια από τους κριτές, οι οποίοι ήταν εμφανώς απογοητευμένοι με τις επιδόσεις τους.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Τζούλια, η οποία όπως είπε και η ίδια και ήταν σαν «λουκάνικο» μέσα στο φόρεμα και δεν κατάφερε να το αναδείξει καθόλου.

Κάτι αντίστοιχο υποστήριξε και ο Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος της είπε ότι βγαίνει σαν στρίτζω στις φωτογραφίες και πως τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την όρεξη και το κέφι της.

Με όλα αυτά τα σχόλια συμφώνησαν και οι υπόλοιποι κριτές, με αποτέλεσμα η Τζούλια να απογοητευτεί πολύ και να ξεσπάσει σε δάκρυα.

«Δεν νιώθω 100% γυναίκα, νιώθω και αγόρι και κορίτσι» - Η εξομολόγηση της Coty στους κριτές

Εκτός από την Τζούλια και η Coty δεν έλαβε θετικά σχόλια για την απόδοσή της στην πασαρέλα αλλά την λήψη της στην χθεσινή 19/10 δοκιμασία του GNTM 5, που πράγματι ήταν αρκετά απαιτητική.

Ένας κύριος λόγους που η Coty δεν κατάφερε να τα πάει καλά στην πασαρέλα είναι γιατί όπως είπε δεν δεν έχει βάλει ξανά τακούνια στη ζωή της.

«Θεωρώ ότι δεν έχω κάποια ταυτότητα στο περπάτημα γιατί είναι κάτι που δεν έχω δουλέψει. Τα high heels είναι για εμένα άγνωστα τελείως… Δεν χρειάστηκε. Το ύψος το έχω. Δεν θα επέλεγα να βάλω έξω τακούνι. Εγώ δεν νιώθω 100% γυναίκα, ας ξεκινήσω από εκεί. Θεωρώ πως είμαι κι αγόρι και γυναίκα. Δεν θα έβαζα έξω ψηλά.

Γυρνώντας πίσω στη θέση μου νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, που είναι υπό μελέτη κι είμαι πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω. Δεν είναι ταμπέλα σε καμια περίπτωση. Νιώθω κι αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν οι ταμπέλες, μας βγάζουν από το βασικό το πως αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πως αισθάνομαι» εξομολογήθηκε η Coty.

Αποχώρησε με κλάματα από το παιχνίδι - «Δεν είσαι μοντέλο»

Δύσκολη ήταν η χθεσινή 18/10 δοκιμασία του GNTM 5 με αποτέλεσμα πολλές κοπέλες να ακούν πολύ άσχημα σχόλια από την κριτική επιτροπή, με την Τζούλια μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα.

Ωστόσο, την καλύτερη λήψη την είχε με διαφορά η Μύρια, ενώ τις δύο χειρότερες τις είχαν η Έλενα και η Γιέβα.

Τελικά, το μοντέλο που είχε τόσο την πιο αδύναμη φωτογραφία όσο κι την πιο αδύναμη πασαρέλα ήταν η Έλενα, την οποία οι κριτές δεν πίστεψαν από την αρχή ενώ μάλιστα κατά την διάρκεια της αξιολόγησης, ο guest κριτής Ευάγγελος Μπούσης της είπε: «Έλενα για εμένα δεν είσαι μοντέλο».

Στο άκουσμα του ονόματός της, η Έλενα ξέσπασε σε κλάματα, το ίδιο όμως και οι συμπαίκτριές της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Μιλούν για πρώτη φορά και αποκαλύπτουν - Οι δηλώσεις των μοντέλων που αποχώρησαν οικειοθελώς το βράδυ της Δευτέρας 17/10

«Κοτζάμ κριτές στο GNTM όχι τίποτα αξιοπρεπείς κακομοίρηδες» - Οι αιχμές των Ράδιο Αρβύλα για το GNTM 5