Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο Love Island, η είσοδος της Τζούλιας άλλαξε για μία ακόμα φορά το κλίμα στο νησί! Απόψε στις 23.15 θα δούμε και το πρώτο της ραντεβού με το ταίρι της, τον Παναγιώτη, εκτός βίλας!

Την ίδια ώρα και ενόψει του επόμενου recoupling οι Islanders ξεδιπλώνουν τις στρατηγικές τους! Η Χριστίνα παρακινεί την Κλαούντια η επιλογή της να είναι ο Αλέξανδρος Λ. σε περίπτωση που ο Γιώργος Σ. απομακρυνθεί από εκείνη. Ο Παναγιώτης από την άλλη πλευρά παροτρύνει την Νίκη να πλησιάσει ξανά τον Αλέξανδρο Λ.. Εκείνος ωστόσο ομολογεί στα αγόρια πως εκείνη που θέλει είναι η Κλαούντια.

Και εκεί που οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια καλά κρατούν ένα μήνυμα βάζει… φωτιά στο Love Island και μεταμορφώνει τα αγόρια σε… sexy πυροσβέστες! Το απόγευμα δίνεται το σήμα για ένα latin πάρτι στη βίλα λίγο πριν το recoupling οδηγήσει σε μία ακόμα αποχώρηση.

Στο Love Island όμως όλα είναι πιθανά (δείτε εδώ ποιο είναι το μέλλον του ριάλιτι)! Την αποχώρηση διαδέχεται μία νέα υποδοχή, ένα νέος πειρασμός τους χτυπάει την πόρτα. Ποιος θα χαρεί περισσότερο αυτή τη φορά;

Το trailer του Love Island (14/10)

Λίγα λόγια για τη νέα παίκτρια

Έκανε εντυπωσιακή είσοδο και επέλεξε για πρώτο της ταίρι τον Παναγιώτη. Θα είναι όμως οριστική αυτή η επιλογή της; Ας γνωρίσουμε καλύτερα την Τζούλια Καραγιάννη.

Όνομα: Τζούλια Καραγιάννη

Ηλικία: 26 ετών

Επάγγελμα: Στυλίστρια/Hostess σε εστιατόριο

Ζώδιο: Ζυγός

Celebrity crush: Jay Alvarrez

Μένει στην Αθήνα και έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό. Είναι πολυπράγμων και δεν επαναπαύεται αφού έχει σπουδάσει κομμωτική, τουριστικά και fashion style. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με το κομμάτι της παρουσίασης σε μια εκπομπή σε σχέση με το styling.

Βασικά χαρακτηριστικά της είναι το χιούμορ, το ότι είναι κοινωνική, παρορμητική αλλά δηλώνει και «τρελή» με την καλή έννοια. Έχει όμως και ένα βασικό αρνητικό χαρακτηριστικό όπως λέει η ίδια. Όταν θυμώνει λέει πράγματα τα οποία δεν τα εννοεί αλλά μπορούν να πληγώσουν πολύ τον άλλον.

Η μεγαλύτερη της σχέση ήταν στην ηλικία των 18 ετών και κράτησε 2,5 χρόνια. Έκτοτε δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή σχέση. Ένα αγόρι για να την κατακτήσει θα πρέπει να έχει υπομονή, χιούμορ, ευγένεια και να έχει κάποιο σκοπό στη ζωή του.

Στο Love Island η Τζούλια έρχεται για να βρει αυτό που ψάχνει ώστε να μην είναι πια μόνη. Θα τα καταφέρει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island Highlights (13/10): Η οικειοθελής αποχώρηση και η νέα παίκτρια

ΣΚΑΙ: Προβληματισμός για το Love island - Ποιους ετοιμάζονται να βάλουν μέσα για να ανακάμψουν τα νούμερα τηλεθέασης