Από Ελένη Μήτση

Εδώ και πολύ λίγο καιρό παρακολουθούμε μέσα από τον ΣΚΑΪ το νέο και εντελώς ανατρεπτικό για ελληνικά δεδομένα ριάλιτι αγάπης Love island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του.

Αν και πολύ εκκεντρικό το όλο concept βλέπουμε τα νούμερα τηλεθέασης να μην είναι και τα πιο υψηλά και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν λέγεται πως γίνονται εσωτερικές προσπάθειες να ανεβάσουν το project.

Το έκτακτο ταξίδι στελέχους του ΣΚΑΪ στο μέρος που γυρίζεται το Love island

Πιο αναλυτικά, πέταξε για Τενερίφη στέλεχος του καναλιού με σκοπό να δει τι είναι αυτό, που λείπει και να διορθωθεί, μιας και εξαρχής οι προσδοκίες για τo Love island ήταν υψηλές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Love island

O λόγος για τον οποίο είπε το ναι η Παπαγεωργίου στην παρουσίαση του προγράμματος

Όταν άρχισε να φημολογείται πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητά με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει την παρουσίαση του Love Island κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει και κανείς δεν φανταζόταν πως θα πει το ναι.

Όταν έγινε γνωστό πως είπε το ναι οι περισσότεροι έπεσαν από τα σύννεφα κι αυτό γιατί το Love island στο εξωτερικό είναι ένα ωμό και γεμάτο σεξουαλικές σκηνές ριάλιτι, απαγορευμένες και σίγουρα κατακριτέες για την ελληνική τηλεόραση.

Η πρεμιέρα του στην Ελλάδα χαντακώθηκε από τους τηλεθεατές, με βάση τα όσα έγραψαν στο twitter. Η γνώμη τους φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης που έπεσαν στα μονοψήφια από την δεύτερη κιόλας ημέρα. Η Ηλιάνα, επίσης, σημείωσε αρκετά αρνητικά σχόλια για το ότι δέχθηκε να παρουσιάσει κάτι τέτοιο.

Μια φθηνή απομίμηση του Big Brother. Έτσι νομίζουν όλοι πως θα είναι αλλά εμείς εδώ στο Tv-24.gr μάθαμε πραγματάκια που δεν έχουν γραφτεί πουθενά και μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε πως η Ηλιάνα έκανε καλό deal για να μην χαλάσει το όνομά της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Ηλιάνα πέρα από έναν πολύ δυνατό μισθό στο συμβόλαιο έβαλε κι έναν απαράβατο κανόνα. Τα πλάνα ΔΕΝ θα ξεφύγουν, δεν θα δούμε παίκτες να συνουσιάζονται στο μπάνιο ούτε θα υπάρξει καν τέτοια υπόνοια από κανέναν στο παιχνίδι.

Επίσης, οι παίκτες θα σέβονται ο ένας τον άλλον και θα μιλάνε με σεβασμό. Αυτές ήταν οι μόνες απαιτήσεις που είχε η Ηλιάνα, κι αφού σιγουρεύτηκε πως θα τηρηθούν γι' αυτό είπε και το μεγάλο ναι...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: «Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη» - Η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού

Love island: Σύννεφα ανάμεσα μέσα στον Γιώργο Γ. και την Αναστασία - Αποφάσισαν να...