Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του Love Island ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/10) και όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του!

Τι είδαμε χθες (4/10) στο Love Island

Αδιανόητο ξέσπασμα από την Αναστασία στη βίλα

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Love Island, καθώς όσο το παιχνίδι προχωράει τόσο περισσότερα πράγματα μαθαίνουμε για τους διαγωνιζόμενους και τις ζωές τους. Ο Αλέξανδρος Κώτσης, για παράδειγμα, είχε σχέση με μία από τις νικήτριες του GNTM, όμως στο χθεσινό (4/10) επεισόδιο ο ίδιος δεν ήταν στο επίκεντρο της βραδιάς.

Στο στόχαστρο θα βρεθεί η Αναστασία, η οποία "φλερτάρει" με τον Γιώργο, όμως ένας καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσά τους και αυτό θα την ωθήσει στα άκρα, βγάζοντας θυμό την ώρα που θα μιλάει στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκείνος θα την κατηγορήσει μπροστά σε όλους για το γεγονός πως εκείνη δεν πιστεύει στην ταμπέλα της σχέσης, αλλά η ίδια δεν θεωρεί πως είναι λογικό να την έχει ερωτευτεί μέσα σε 4 μέρες γνωριμίας.

"Τρύπωσε" στο κρεβάτι της και αντάλλαξαν τα πρώτα τους φιλιά - Φουντώνει το πάθος ανάμεσα σε δύο παίκτες του ριάλιτι

Μπερδεμένα τα πράγματα στη βίλα του Love Island, καθώς όσο περιμένουν να μπει ο νέος διαγωνιζόμενος, το βράδυ πραγματοποιήθηκαν μερικές μετακινήσεις στα κρεβάτια των παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, Ο Γιώργος Κόρκας "εισέβαλε" στο κρεβάτι της Κλαούντιας την ώρα που κοιμόταν και αυτή η κίνηση την βρήκε δεκτική. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε εκείνη, έπεσαν και τα πρώτα φιλιά ανάμεσά τους φανερώνοντας πως το πάθος τους φουντώνει και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Την έπιασε και την φίλησε μπροστά σε όλους - Τέλος το κρυφτό για τον Γιώργο Κόρκα

Μέχρι στιγμής στο Love Island ένα είναι το ζευγάρι που φαίνεται πως ζει τον έρωτα από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα και την Κλαούντια Πένκα, οι οποίοι πέρασαν το βράδυ τους μαζί, κρυφά από τους άλλους και, μάλιστα, προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα.

Αποφάσισαν, όμως, πως ήρθε η ώρα να τελειώσει το κρυφτό και έτσι την ώρα που όλοι οι παίκτες βρισκόντουσαν μαζί στον κήπο, εκείνος την άρπαξε και την φίλησε, χωρίς να τον νοιάζουν τα αδιακριτα βλέμματα και οι δυσαρέσκειες ορισμένων.

«Έχω παραπάνω πέραση από τους υπόλοιπους»

Είχε πάρει φόρα ο Γιώργος Κόρκας στο χθεσινό (4/10) επεισόδιο του Love Island, καθώς μετά το φιλί που έδωσε στην Κλαούντια μπροστά σε όλους, βρέθηκε με τα υπόλοιπα αγόρια και ξεκίνησαν να συζητούν για τις υπόλοιπες κοπέλες.

Ο ίδιος δήλωσε πως αρέσει σε πολλές από εκείνες ήδη, αλλά εκείνος έχει μάτια μόνο για μία, αν και τα κορίτσια είναι τόσο ανταγωνιστικά, κατά την γνώμη του, που είναι πρόθυμες να τσακωθούν για έναν άντρα, ακόμη κι αν είνια φίλες.

«Βάλε κάτι πάνω σου κορίτσι μου» - Έξαλλη η Αναστασία με την Ιωάννα

Ο Γιώργος Κόρκας, ο οποίος έχει "πετάξει" ήδη πολλές ατάκες στο Love Island, αρχικά έγινε ζευγάρι με την Αναστασία, όμως, φαίνεται πως δεν ταιριάζουν και έτσι έκατσαν να ξεκαθαρίσουν την σχέση τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ωστόσο, ήταν παρούσα και η Ιωάννα, η οποία έκανε ηλιοθεραπεία στην πισίνα και η πίσω όψη της "τρέλανε" τον συνομιλητή της. Η Αναστασία, ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, ζήλεψε κατά μία έννοια και φώναζε έξαλλη στην Ιωάννα να ρίξει κάτι πάνω της για να μην τον αποσυντονίζει.

"Το έληξε" αλλά το μετάνιωσε - Η Μαρία φοβάται ότι η Ιωάννα θα πάρει την θέση της στην καρδιά του Θοδωρή

Μπερδεμένα είναι τα πράγματα στο Love Island, διότι ενώ ένα από τα ζευγάρια αποκαλύφθηκε, ένα άλλο αποφάσισε να το διαλύσει, αλλά το μετάνιωσε, Συγκεκριμένα, η Μαρία αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Θοδωρή, κάτι το οποίο εκείνος εκτίμησε λόγω της ειλικρίνειάς της.

Παρόλα αυτά, αργότερα συζητώντας και με τις άλλες κοπέλες της βίλας φάνηκε πως μπήκε σε δεύτερες σκέψεις και πως τελικά, μάλλον, ο Θοδωρής της αρέσει και δεν θέλει να αφήσει την Ιωάννα να μπει ανάμεσά τους.

Έτσι επισφράγισαν την σχέση τους - Το αποχαιρετιστήριο φιλί της Χριστίνας στον Αλέξανδρο

Μετά το φιλί του Κόρκα με την Κλαούντια έπεσε και δεύτερο, αλλά από ένα άλλο ζευγάρι του Love Island. Ο Αλέξανδρος Κώτσης και η Χριστίνα έχουν έρθει πολύ κοντά και την ώρα που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην πισίνα, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να επισφραγίζουν την σχέση τους.

Πριν φύγει, λοιπόν, η ίδια για την έξοδο της με τα υπόλοιπα κορίτσια, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δίνοντάς του ένα φιλί στο στόμα για να την σκέφτεται όσο θα ήταν μακριά της.

Δεν τα λες και πετυχημένα - Τα πρώτα ραντεβού της Ιωάννας Τζάνη

Η Ιωάννα Τζάνη είναι η τελευταία παίκτρια που μπήκε στο Love Island και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει, αλλά και να φέρει σε δύσκολη θέση τους παίκτες με το κορμί της.

Ήρθε η ώρα, όμως, για να βγει τα πρώτα της ραντεβού, να γνωρίσει τα αγόρια της βίλας και αυτό ακριβώς έκανε. Δεν πήγε με όλους πολύ καλά, καθώς κάποιοι δεν την συμπάθησαν καν, ωστόσο αυτό την βοήθησε να θέσει τους στόχους της να ξεχωρίσει τους καλύτερους.

Το έπαιζε Καναδός μπάρμαν - Ο νέος παίκτης που μπήκε στην βίλα

Η Χριστίνα αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο με ένα φιλί για να βγει με τα υπόλοιπα κορίτσια της βίλας του Love Island, αλλά κανείς τους δεν γνώριζε πως εκεί να γνώριζαν τον νέο παίκτη που μπήκε στο παιχνίδι. Έτσι, οι κοπέλες πήγαν στο μπαρ που ετοίμασε η παραγωγή με σκοπό να σερβιριστούν από έναν Καναδό μπάρμαν.

Εκείνος, όμως, τους μίλησε ελληνικά και αποκάλυψε την ταυτότητά τους. Όλες τους ενθουσιάστηκαν, όμως όταν γύρισαν όλοι μαζί στο σπίτι έγινε ο κακός χαμός, αφού τα αγόρια δεν χάρηκαν καθόλου.

"Έστησαν" στον τοίχο την Αναστασία - Τι συνέβη;

Η άφιξη του νέου παίκτη στη βίλα του Love Island έφερε μεγάλη αναταραχή, αλλά στο στόχαστρο βρέθηκε κυρίως η Αναστασία, η οποία έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Γιώργο Γεωργίου.

Εκείνος "έκλεισε τις πόρτες του" στις υπόλοιπες κοπέλες για εκείνη, αλλά η ίδια τον πρόδωσε. Γι' αυτό και δεν δίστασε να ξεσπάσει μπροστά σε όλους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Την απέλυσαν και χώρισε με τον σύντροφό της - Ποια είναι η εκρηκτική Ιωάννα Τζανή που μπήκε στο παιχνίδι

«Αν είναι καλό το ανορεξικό ή...» - Καταπέλτης ο Λάκης Γαβαλάς για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα κιλά της