Από Στέλλα Μούτσιου

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις για την Έλενα Παπαρίζου στο πρώτο επεισόδιο του The Voice για αυτή τη σεζόν, αφού από τη μία πλευρά οι ατάκες του Πάνου Μουζουράκη την άφησαν άναυδη και, από την άλλη, ένας από τους διαγωνιζόμενους κατέληξε να είναι γνωστός της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβηκε στη σκηνή ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης, ο οποίος είναι μαθητής της Β τάξης στο μουσικό Λύκειο Κορίνθου, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει όλους τους κριτές και η Έλενα Παπαρίζου δεν πρόλαβε να γυρίσει την καρέκλα της.

Όταν τελείωσε ο διαγωνιζόμενος και τον ρώτησε κάποια βιογραφικά στοιχεία, έμαθε πως ο Γιάννης είναι ο κολλητός φίλος του βαφτισιμιού της.

Η σχέση της Έλενας Παπαρίζου με διαγωνιζόμενο του The Voice

«Α… παιδιά είναι ο κολλητός του βαφτισιμιού μου…», είπε και πήγε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει. «Αχ, είσαι του Βασίλη μου ο κολλητός, τι ωραίες παρέες έχει… κούκλος είσαι… Δεν γύρισα, καλά… ποιος τον ακούσει αύριο τον Βασίλη», είπε χαρακτηριστικά.

Η λαμπερή έναρξη του σόου και τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού στην πρεμιέρα

Είναι γεγονός, το The Voice ξεκίνησε για 7η συνεχόμενη χρονιά, όπως ακριβώς ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού, και ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε στη σκηνή για να υποδεχθεί το κοινό του και να καλωσορίσει τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι μπήκαν ένας ένας, αφού ο ίδιος φώναξε τα ονόματά τους.

Ο ενθουσιασμός τους φαινόταν από τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους και, μάλιστα, τα χειροκροτήματα του κοινού μεταφέρουν το vibe που επικρατούσε στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Το πλατό, επίσης, είναι ανανεωμένο, όπως όλοι τους και ήταν έτοιμοι να υποδεχθούν τους πρώτους διαγωνιζόμενους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice: «Φέτος θα είναι γυναικεία υπόθεση» - Οι δηλώσεις των κριτών πριν την μεγάλη πρεμιέρα και αποκλειστικά backstage πλάνα

Και όμως είναι οριστικό! Η μεγάλη απόφαση του ΣΚΑΙ που αλλάζει ριζικά το The Voice