Από Στέλλα Μούτσιου

Οι μόνοι που φαίνεται πως περνούν καλά στην Καμπότζη και στο Asia Express είναι ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ζουν ένα δράμα και κλαίνε επειδή δεν μπορούν να βρουν ένα σπίτι να μείνουν μέσα στη βροχή, οι δυο τους τα κατάφεραν εύκολα και γι' αυτό τα χαμόγελά τους δεν έσβησαν στιγμή.

Στο σπίτι που έμειναν, όμως, έκατσαν να φάνε μαζί με τους ιδιοκτήτες και ο νεαρός κατάφερε να "κλέψει" και την καρδιά μίας κοπέλας που ζούσε εκεί. Η ίδια δεν σταματούσε να του μιλάει και να τον προσεγγίζει, με εκείνον να είναι όσο πιο ευγενικός γίνεται απαντώντας της σε ότι την απασχολούσε, σε αντίθεση με τον πατέρα του, για τον οποίο αδιαφορούσε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να παραπονιέται.

Οι κατακτήσεις του Παύλου Γαλακτερού στο Asia Express

"Έλιωσε" το Twitter με το μπούστο της Χριστίνας Κολέτσα

Μπορεί το νέο επεισόδιο του Asia Express να ξεκίνησε με κλάματα, όμως οι χρήστες στο twitter διασκέδασαν αρκετά βλέποντας τους παίκτες να ψάχνουν πυρετωδώς να βρουν ένα σπίτι για να μείνουν, ενώ επικεντρώθηκαν σε μία συγκεκριμένη παίκτρια η οποία έκανε οτοστόπ και κανείς δεν την έπαιρνε στο αμάξι του.

Ο λόγος για την Χριστίνα Κολέτσα η οποία φορούσε ένα κολλητό μπλουζάκι και πολλοί ήταν αυτοί που σχολιάσαν το γεγονός πως επειδή αναδεικνυόταν το μπούστο της θα έπρεπε να είναι δεδομένο πως θα έμπαινε σε κάποιο αμάξι και άμεσα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες» - Έβαλε τα κλάματα η Χριστίνα Παππά

Asia Express: Δύσκολες ώρες για τον Fipster - "Λύγισε" μπροστά στην κάμερα