Από Πέννυ Μαστοράκου

Το είχε πει και η Χριστίνα Παππά πριν την πρεμιέρα αλλά δεν την πήραμε στα σοβαρά! Το βράδυ της Παρασκευής 30/9 είδαμε την λαμπερή πρεμιέρα του Asia Express, αλλά και τις δύσκολες δοκιμασίες τις οποίες καλέστηκαν να εκτελέσουν για να πάρουν το έπαθλο (δείτε ποιοι κέρδισαν) οι παίκτες!

Ωστόσο όπως φαίνεται κάποιοι δεν άντεξαν και έφτασαν στην απόφαση να αποχωρήσουν οικειοθελώς λόγω των αντίξοων συνθηκών που επικρατούσαν και καθιστούσαν αδύνατη την παραμονή τους στην Ασία, και τους είχαν καταβάλει ψυχολογικά.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το πρώτο επεισόδιο

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής, στο τέλος της ημέρας τα ζευγάρια δεν ήταν 9 αλλά 8 καθώς «Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Asia Express», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε μιας και είχαμε δει από την αρχή πως η Ιλάειρα δεν άντεξε τις συνθήκες, όπως πιθανών και οι περισσότεροι από εμάς.

«Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μη χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι είχα να αναζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαγητό και μέσα μου ψυχικά εγώ δεν το αντέχω. Συγγνώμη» .

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Ρε μάνα τι κάνεις;!» - Πανικόβλητος ο Δημήτρης Παππάς με τα ουρλιαχτά της μητέρας του Χριστίνας

«Ανυπομονώ να δω να τσιρίζει!» - Με αυτό το ζευγάρι του Asia Express είναι φανατική η Μαίρη Συνατσάκη