Από Πέννυ Μαστοράκου

Η μεγάλη μέρα έφτασε, και το βράδυ της Παρασκευής 30/9 ο Πέτρος Πολυχρονίδης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και τα 9 ζευγάρια που θα δούμε να προσπαθούν να επιβιώσουν στην Καμπότζη, μας καλωσόρισαν στην μεγάλη πρεμιέρα του Asia Express.

Σε πρώτο πλάνο είδαμε τους παίκτες να καταφτάνουν στο σημείο συνάντησης, αφήνοντας πίσω τις ανέσεις και τις πολυτέλειες, διασχίζοντας ποτάμια και λίμνες, μέχρι να φτάσουν στον μυθικό ναό του Ankor στην Καμπότζη, όπου τους περίμεναν οι παρουσιαστές, για να τους "πάρουν" τα κινητά, και να τους δώσουν τα απαραίτητα εφόδια και οδηγίες, για να επιβιώσουν προς το σημείο όπου θα ξεκινούσαν όλα!

Το Asia Express ξεκινά!

Στην πρώτη δοκιμασία ασυλίας που θα παρακολουθήσουμε, οι παίκτες θα έχουν μόνο ένα ευρώ, με το οποίο θα πρέπει να μετακινηθούν με autostop και να εξασφαλίσουν δωρεάν διατροφή και διαμονή. Μέχρι να φτάσουν όμως στον τελικό προορισμό, θα πρέπει να λύσουν έναν γρίφο!

Η Ζενεβιέβ, θα είναι μαζί τους καθ' όλη την διάρκεια της πορείας τους, ένα βήμα πάντα μπροστά, για να προετοιμάζει το έδαφος για τους παίκτες, και να τους ξεναγεί στην μαγευτική κατά τα άλλα Ασία.

Asia Express

Η υπόσχεση του Γιώργου Μαυρίδη στον γιο της Καθάργια πριν φύγουν

Απόψε, την Παρασκευή 30/9 έχει την πρεμιέρα του, το νέο παιχνίδι επιβίωσης του Star Asia Express, και λίγη ώρα πριν το δούμε και επίσημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος συμμετέχει με την σύζυγό του Κρίστη Καθάργια, έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Πιο συγκεκριμένα γνωστοποίησε την υπόσχεση που έδωσε στον γιο της, πως η μητέρα του θα γυρίσει πίσω ευτυχισμένη, υγιής και γεμάτη εμπειρίες, και κυριολεκτικά λυγίσαμε!

«Καταρχάς θα έπρεπε να διαλέξω το ταίρι μου, να πάρω τον κολλητό μου και να πάω για την νίκη, η να επιλέξω το κορίτσι μου και να ζήσω μια μαγική εμπειρία μαζί της. Διάλεξα λοιπόν να πάρω μαζί μου το κορίτσι μου γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αποβάλλω από μέσα μου τον ανταγωνισμό και να το απολαύσω, χωρίς να με νοιάζει το έπαθλο.

Ήθελα πάρα πολύ να της μεταδώσω όλα αυτά τα ωραία που έχουν δει τα μάτια μου ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και έχοντας γίνει ένα με τους ντόπιους, ήθελα να δει ότι έχω δει, να νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και να ζήσει ότι έχω ζήσει για να τα θυμάται σε όλη της την ζωή.

Ξεκίνησα λέγοντας ότι για μένα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ήταν γιατί είχα μια τεράστια ευθύνη. Ταξιδεύοντας τον κόσμο τα μάτια μου είδαν άπειρα πράγματα και καταστάσεις που κάποιες φορές γίνοντουσαν πολύ επικίνδυνες. Έχοντας λοιπόν μαζί μου την σύντροφό μου θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι θα την επιστρέψω πίσω στο σπίτι της, όπως την πήρα, έτσι λοιπόν φεύγοντας υποσχέθηκα σε ένα μικρό παιδί ότι θα του φέρω πίσω την μητέρα του ευτυχισμένη, υγιή και γεμάτη εμπειρίες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η συγκινητική υπόσχεση του Γιώργου Μαυρίδη στον γιο της Καθάργια για το Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν κάτι πολύ απάνθρωπο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Ζώτου πριν την πρεμιέρα του Asia Express

Asia Express - αποκλειστικό: Οι μέρες του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Ασία