Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο μετά την Κότη και την εμφάνισή της στο GNTM, η οποία δίχασε το Twitter και την σχολίασαν ποικιλοτρόπως, μία άλλη διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές το βράδυ της Τρίτης 27/9 η οποία προβλημάτισε εξίσου τους κριτές αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο.

Άστραψε και βρόντηξε η Βίκυ Καγιά σε διαγωνιζόμενη

Μια διαγωνιζόμενη από την Κρήτη δίχασε τους κριτές για την ομοιότητά της, καθώς την σύγκριναν με τη Λίντα Εβαντζελίστα αλλά η ίδια παραδέχτηκε ότι την παρομοιάζουν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Κένταλ Τζένερ.

Τότε η Βίκυ Καγιά πήρε τον λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μοιάζει ούτε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε με την Κένταλ Τζένερ. Στην Κρήτη δεν ξέρουν τι της λένε!» με τον Καράβα να συμπληρώνει πως θεωρεί και αναρωτιέται αν η διαγωνιζόμενη έχει κάνει μπότοξ, λόγο του «ανέκφραστου» προσώπου της.

Τα σχόλια φυσικά ήταν για καλό σκοπό, καθώς από την αρχή τους είχε εντυπωσιάσει - απλά τους είχε μπερδέψει κιόλας ταυτόχρονα -, και για αυτό και πέρασε στην επόμενη φάση!

Σοκαρισμένη η Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη που ήρθε από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή το επεισόδιο της Τρίτης 27/9 στο GNTM 5 είχε αρκετές εντάσεις (δείτε εδώ την έντονη κριτική της Καγιά σε διαγωνιζόμενη) αλλά και συγκινήσεις, όπως συνέβη με την Γέβα η οποία έφυγε από την Ουκρανία και τον πόλεμο για να αναζητήσει την σωτηρία της.

Η ίδια περιέγραψε στο GNTM το πως βίωσε τον πόλεμο που ξεκίνησε στη χώρα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο βρισκόταν εκεί.

«Στην Ελλάδα ζω μόνο 1,5 χρόνο. Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, τα έζησα κι εγώ. Είχα πάει να δω την οικογένειά μου κι ήρθε ο πόλεμος. Δυστυχώς έχω κάτσει και κάτω στο υπόγειο. Ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα στις 24 Φεβρουαρίου στην πόλη μου στο Χάρκοβο.

Μια ημέρα, που ήμουν στην Ουκρανία, κάτι με ξύπνησε στις 5 το πρωί και βλέπω μηνύματα από τη φίλη μου και μου είπε ότι δεν θα πάμε για καφέ γιατί ξεκίνησε πόλεμος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αλλά μετά άκουγα βόμβες που έπεφταν. Ο μπαμπάς μου είχε ξυπνήσει κι ο αδερφός μου είχε πάρει τη γιαγιά μου να φύγουν από την πόλη… Δεν ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο, αυτοί που μένουν ή αυτοί που πάνε. Πήρα τη μάνα μου εδώ για να τα αποφύγω όλα αυτά» είπε χαρακτηριστικά το νεαρό κορίτσι.