Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλά είδαν τα μάτια των κριτών κι ακόμα δεν έχει τελειώσει το επεισόδιο του GNTM 5, αφού μετά την παίκτρια που έφυγε νευριασμένη, ακολούθησε η Δομινίκη, μία 42χρονη, η οποία είναι και ηθοποιός και βρέθηκε εκεί για να πάρει τη ρεβάνς, όπως είπε, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για δικούς της λόγους.

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, όταν εμφανίστηκε με μαγιό, αμέσως οι κριτές πρόσεξαν κάποιες μελανιές που είχε. Αυτές δημιουργήθηκαν σε μία ακρόαση που είχε πάει για μια παράσταση, στην οποία ο σκηνοθέτης ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης στον οποίο έπρεπε να κάνει ερωτική εξομολόγηση για αυτό και έκανε αναπαράσταση στους κριτές τον μονόλογο που είπε, ανακουφίζοντάς τους.

Η παίκτρια που απήγγειλε στην οντισιόν του GNTM 5

Φυσικά, πέρασε με 4 "ναι" και την περιμένουν με ανυπομονησία στην επόμενη φάση.

Αναταραχή στο πλατό του ριάλιτι μόδας με την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σοφρωνίου

Μετά τα κλάματα της Βίκυς Καγιά ακολούθησε ο κακός χαμός στο GNTM 5 την Δευτέρα 26/9, διότι βρέθηκε στην αίθουσα και μπροστά στους κριτές μία κοπέλα που τους δίχασε με την εμφάνιση και τις ικανότητές της. Οι περισσότεροι ήταν θετικοί προς το πρόσωπό της και γι' αυτό κατάφερε να περάσει, όμως, όταν η Σοφία Χατζηπαντελή προσπάθησε να εξηγήσει γιατί διαφωνεί όλο το θετικό κλίμα μετατράπηκε σε αρνητικό.

Η ίδια, επειδή ο Τάσος Σοφρωνίου της απαντούσε σε όσα έλεγε, αισθανόταν πως δεν την άφηνε να ολοκληρώσει την σκέψη της, ενώ μάλιστα υποστήριξε πως την έκανε να φαίνεται να σαν δήλωσε πως η διαγωνιζόμενη είναι άσχημη. Έτσι, σηκώθηκε και έφυγε και άρχισε να φωνάζει σε όλο το στούντιο προκαλώντας μεγάλη αναταραχή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Θα σε φιλήσω στο στόμα» - Η επική ατάκα της Βίκυς Καγιά στην παίκτρια που την "τρέλανε"

GNTM 5: Είχε πάει και στο My Style Rocks - Η 60χρονη με πόδια 20άρας που "έκλεψε" τις καρδιές των κριτών

TAGS