Από Στέλλα Μούτσιου

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό (26/9) επεισόδιο του GNTM 5 κι αυτό όχι γιατί αποχωρεί η 76χρονη Τίτσα, αλλά επειδή πέρασε από οντισιόν μία νεαρή κοπέλα, η οποία ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με τις πόζες και το κορμί της, όμως, κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και την Βίκυ Καγιά.

Η ίδια αποκάλυψε πως η οικογένειά της βρίσκεται στην Ουκρανία και τόνισε πως αν καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να φέρει την οικογένειά της στην Ελλάδα, ώστε να είναι όλοι τους ασφαλείς. Το διάσημο μοντέλο ακούγοντας αυτά τα λόγια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και με δάκρυα στα μάτια ευχήθηκε στο κορίτσι να τα καταφέρει.

Η παίκτρια που έκανε την Βίκυ Καγιά να κλάψει στο GNTM 5

Πριν παιχτεί στη τηλεόραση - Το plus size model που δίχασε την κριτική επιτροπή

Νέα κορίτσια όλων των ηλικιών αναμένεται να δούμε στο νέο επεισόδιο του GNTM 5 με την ανατρεπτική κριτική επιτροπή να κρίνει την κάθε μία ξεχωριστά, σχετικά με το αν έχει τα κριτήρια που απαιτεί ένα μοντέλο.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο δεν βλέπουμε στα επεισόδια όλα τα κορίτσια, που κόπηκαν στο casting αλλά κυρίως αυτά, που έχουν να αφηγηθούν μια ιστορία.

Λίγο λοιπόν, πριν παιχτεί το επεισόδιο της Δευτέρας 26/9 είδαμε ένα απόσπασμα αυτού μέσα από το ''Breakfast at star'' με πολλές κοπέλες να κάνουν εντύπωση και σίγουρα το plus size, που είχε μια δική του ιστορία (δείτε εδώ το απολαυστικό trailer).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είναι από την Αγγλία αλλά μιλάει σπαστά ελληνικά - Η πραγματική καταγωγή της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM

Ο μισθός της ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ το χρόνο - Η αμύθητη περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5